Wpis z mikrobloga

Mirki albo bardziej Mirabelki mam pytanko. Szukam prezentu dla różowej na urodziny. Mam wizję, ale nie wiem gdzie takie rzeczy się kupuje. Jako, że moja różowa czasem lubi pochodzić w dresie to chciałbym jej kupić komplet taki lepszy do 600-700zl. Ostatnio szukała zestaw Adasia z tym starym znaczkiem i kilka dni ciągle o tym mówiła ale coś tam odpuściła, więc pomyślałem, że coś takiego jej kupię. Znalazłem zestaw Armaniego za 800 ale nie wiem czy to nie będzie za wiejsko xD Toniego dżłessa też chyba nie chcę. Coś ktoś poleci? Chociaż sklepy gdzie tego szukać.

#moda #kiciochpyta #ubrania #zakupy
  • 3
@little_muffin nie nosi czapki #!$%@?. Jest księgową, na codzien chodzi oficjalnie i czasem dla wygodny lubi ubrać sobie dres. Widzę, że coś tam się interesuje ubraniami i sprawdza zawsze skład itp to chciałbym coś bardziej jakościowego jej kupić. Ja się znam na modzie tak bardzo, że w sumie wszystko z halfprica kupuje albo z medicine xD więc pytam gdzie i jakie to są marki.
@TakiGupiZeSzok: obczaj sobie np. na grupie polskie marki na fejsie, zrob posta i Ci ludzie doradza. Ja zadnych jakosciowych dresow jeszcze nie mam. Z marek to moge polecic pan tu nie stal, ale oni nie maja dresow raczej, ale jakosc maja niesamowita w przyjemnych cenach.