Wpis z mikrobloga

@Kryspin013: ja tam kucem nie jestem, ale też trzeba przyznać, że jako jedyni się wstrzymali Korwiniści.

@Javert_012824: #!$%@?, jak do słupa. To ich wstrzymanie się kompletnie nic nie znaczy w pierwszym głosowaniu. Jakby mieli stosunek powiedzmy 101 głosów do 100 to strzymanie się 5 k0nfiarzy nie wpłynęło by na wynik. Rozumiesz?

To ich strzymanie się to taki bezpiecznik by udwali, że wcale nie byli za. Jak chcieli być przeciw to
@Javert_012824 se sprawdź jak głosowała połowa tych konfederackich "wolnościowcow"
Nie zrobili nic innego tylko to co wszyscy pozostali.

Nie ma dowodów na to, że korwin wiedział że wstrzymanie się od głosy nie jest głosem za brakiem przymusu.
@Kryspin013: żebyś ty tak ochoczo wypominał że 125/126 posłów ko czy 43/44 z lewicy zagłosowało za, jak to że 5/11 konfiarzy się wstrzymało... dalej toczysz ideologiczną wojenkę odrzucając fakt że wszyscy posłowie, dla których to robisz, mają cie w piździe
@Kryspin013: żebyś ty tak ochoczo wypominał że 125/126 posłów ko czy 43/44 z lewicy zagłosowało za, jak to że 5/11 konfiarzy się wstrzymało...

@atipicadepressio: Zwykły whatabautism, ale niech ci będzie:

Proszę:
https://www.wykop.pl/tag/wpisy/bekazlewactwa/autor/kryspin013/

Nawet PO się znajdzie:
https://www.wykop.pl/wpis/69364315/pan-tomasz-bartkowski-z-po-broni-publicznie-wysryw/

A to tylko moje wpisy bez komentarzy. Jak dobrze poszukasz to trafisz na z pięć komentarzy gdzie piszę wprost, że dla polskiej lewicy życia mężczyzny jest warte mniej niż życie psa czy kota.
Proszę:

https://www.wykop.pl/tag/wpisy/bekazlewactwa/autor/kryspin013/

@Kryspin013: grubo, jeden wpis sprzed miesiąca

Nawet PO się znajdzie:

https://www.wykop.pl/wpis/69364315/pan-tomasz-bartkowski-z-po-broni-publicznie-wysryw/

@Kryspin013: a tu już w.w tagu nie dałeś ;))

Jak dobrze poszukasz to trafisz na z pięć komentarzy gdzie piszę wprost, że dla polskiej lewicy życia mężczyzny jest warte mniej niż życie psa czy kota.

@Kryspin013: dla wszystkich ugrupowań* Nie możemy się w tej kwestii dzielić, p0litykom tylko na tym zależy, więc nie ma co krzyczeć
@Kryspin013: grubo, jeden wpis sprzed miesiąca

@atipicadepressio: ktoś tu chyba ma problem z korzystaniem z wykopu. Kliknij na "wszystkie" anie tylko "najlepsze". Zrobię ci nawet screena jakbyś nie ogarnął.

Jak napisałem wyżej to tylko wpisy bez komentarzy. Tutaj przypominam, że też odpowiadasz na komentarz a nie na wpis.

@Kryspin013: a tu już w.w tagu nie dałeś ;))

@atipicadepressio: Dałem #bekazpo

@Kryspin013: dla wszystkich ugrupowań* Nie możemy się
Kryspin013 - > @Kryspin013: grubo, jeden wpis sprzed miesiąca

@atipicadepressio: k...

źródło: comment_1670522761P8in0QACQbBZDymbeYOwSH.jpg

Pobierz
ktoś tu chyba ma problem z korzystaniem z wykopu. Kliknij na "wszystkie" anie tylko "najlepsze". Zrobię ci nawet screena jakbyś nie ogarnął.

@Kryspin013: yup, tak właśnie zrobiłem ale wypok sie #!$%@?ł i pokazuje mi 1 wpis

Dałem #bekazpo

@Kryspin013: a wystarczyło #bekazlewactwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Fikołki takie tu klepiesz, że aż jestem ciekawy czy nie jesteś wyborcą k0nfy.

@Kryspin013: jeśli klepie fikołki, bo stwierdzam
@Kryspin013: a wystarczyło #bekazlewactwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@atipicadepressio: czy ja wiem czy po to lewactwo? PO to praktycznie centryści z jakimś tam odchyłem w jedna czy drugą. TO że korwin jest far alt right nie oznacza z miejsca, że wszystko na lewo od korwina to lewactwo.

@Kryspin013: jeśli klepie fikołki, bo stwierdzam fakt że wszyscy nas jebią równ , a ty dalej upierasz sie
Podesłalem ci nawet screeny wpisów gdzie jebię po lewicy a ty nadal się twierdzisz, że "upieram się przy k0nfie".

@Kryspin013: na jeden twój wpis/komentarz pod tagiem #bekazlewactwa, przypada 20 wpisów o k0nfie/bekazprawactwa i to nie jest żaden atak tylko kulturalne zwrócenie uwagi na fakty, które zaczęło się o tu

czy ja wiem czy po to lewactwo? PO to praktycznie centryści

@Kryspin013: bingo Xd Centrystami to może ludzie od Hołowni
a.....o - > Podesłalem ci nawet screeny wpisów gdzie jebię po lewicy a ty nadal się t...

źródło: comment_1670525865QOVsDQTbJkNPM6XTPLLnN8.jpg

Pobierz