Aktywne Wpisy
mirko_anonim +21
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy istnieją jakieś różowe którym imponują czuli, delikatni faceci? xDD
Niestety odziedziczyłem jakieś damskie geny ale też kobiece środowisko miało na mnie wpływ. Nie kipie testosteronem, nie lubię agresji, nerwowych sytuacji. Lubię romantyczne rzeczy, delikatne czułości xD Przykładowo teraz mamy święta to lubię takie klimaty jak przystrajanie domu, jakieś świeczki zapachowe i chciałbym mieć kogoś z kim oglądałbym seriale pod kocem z kubkiem herbaty albo chodzilibyśmy oboje w świątecznych
Czy istnieją jakieś różowe którym imponują czuli, delikatni faceci? xDD
Niestety odziedziczyłem jakieś damskie geny ale też kobiece środowisko miało na mnie wpływ. Nie kipie testosteronem, nie lubię agresji, nerwowych sytuacji. Lubię romantyczne rzeczy, delikatne czułości xD Przykładowo teraz mamy święta to lubię takie klimaty jak przystrajanie domu, jakieś świeczki zapachowe i chciałbym mieć kogoś z kim oglądałbym seriale pod kocem z kubkiem herbaty albo chodzilibyśmy oboje w świątecznych
marek2092 +994
Dla informacji, to że w jednej sprawie przyznaje im rację, nie znaczy, że jestem za Konfederacją.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #wojna #bekazlewactwa
@Javert_012824: te jego z rigczem to zwyczajnie kolejna reklamowka na rzecz jego partii. Wykorzystuje okazję. Tym czasem dosłownie NIKT Z NOWEJ NADZIEI NIE ZAGŁOSOWAŁ PRZECIW. Tyle są warte wypowiedzi korwina.
@Javert_012824: mordo, przecież oni nie głosowali przeciw. Już kiedyś nie raz fikołkowali, w drugim głosowaniu, że ich "wstrzymanie się to głos przeciw", teraz wstrzymali się w pierwszym głosowaniu i zgodnie z ich narracją powinieneś to traktować jako głos za.
@Javert_012824: #!$%@?, jak do słupa. To ich wstrzymanie się kompletnie nic nie znaczy w pierwszym głosowaniu. Jakby mieli stosunek powiedzmy 101 głosów do 100 to strzymanie się 5 k0nfiarzy nie wpłynęło by na wynik. Rozumiesz?
To ich strzymanie się to taki bezpiecznik by udwali, że wcale nie byli za. Jak chcieli być przeciw to
Nie zrobili nic innego tylko to co wszyscy pozostali.
Nie ma dowodów na to, że korwin wiedział że wstrzymanie się od głosy nie jest głosem za brakiem przymusu.
@atipicadepressio: Zwykły whatabautism, ale niech ci będzie:
Proszę:
https://www.wykop.pl/tag/wpisy/bekazlewactwa/autor/kryspin013/
Nawet PO się znajdzie:
https://www.wykop.pl/wpis/69364315/pan-tomasz-bartkowski-z-po-broni-publicznie-wysryw/
A to tylko moje wpisy bez komentarzy. Jak dobrze poszukasz to trafisz na z pięć komentarzy gdzie piszę wprost, że dla polskiej lewicy życia mężczyzny jest warte mniej niż życie psa czy kota.
@Kryspin013: grubo, jeden wpis sprzed miesiąca
@Kryspin013: a tu już w.w tagu nie dałeś ;))
@Kryspin013: dla wszystkich ugrupowań* Nie możemy się w tej kwestii dzielić, p0litykom tylko na tym zależy, więc nie ma co krzyczeć
@atipicadepressio: ktoś tu chyba ma problem z korzystaniem z wykopu. Kliknij na "wszystkie" anie tylko "najlepsze". Zrobię ci nawet screena jakbyś nie ogarnął.
Jak napisałem wyżej to tylko wpisy bez komentarzy. Tutaj przypominam, że też odpowiadasz na komentarz a nie na wpis.
@atipicadepressio: Dałem #bekazpo
@Kryspin013: yup, tak właśnie zrobiłem ale wypok sie #!$%@?ł i pokazuje mi 1 wpis
@Kryspin013: a wystarczyło #bekazlewactwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kryspin013: jeśli klepie fikołki, bo stwierdzam
@atipicadepressio: czy ja wiem czy po to lewactwo? PO to praktycznie centryści z jakimś tam odchyłem w jedna czy drugą. TO że korwin jest far alt right nie oznacza z miejsca, że wszystko na lewo od korwina to lewactwo.
@Kryspin013: na jeden twój wpis/komentarz pod tagiem #bekazlewactwa, przypada 20 wpisów o k0nfie/bekazprawactwa i to nie jest żaden atak tylko kulturalne zwrócenie uwagi na fakty, które zaczęło się o tu
@Kryspin013: bingo Xd Centrystami to może ludzie od Hołowni