Aktywne Wpisy

Tacho_ +17
Pytanie do dzieciatych facetów ...
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia

LittleBallofFur +104

Poprosiłem o dodanie opcji wpisywania nicku, który wyświetli się przed wiadomością - zrobione
Poprosiłem o możliwość wysyłania obrazków na czacie - zrobione
Poprosiłem o możliwość zostawiania reakcji pod wiadomościami innych tak jak jest na fb lub messengerze - zrobione
Nieźle.
Co ciekawe openai nie da się namówić na napisanie ransom ware. Tłumaczenia w stylu "to tylko dl aprzykładu", "to tylko po to by przeanalizować kod i pomagać ofiarom przestępców" nie pomagają. Nie zrobi i koniec.
No sortowanie bąbelkowe to mnie jakoś nie zszokowało ale taki czat, do którego dodaje na zawołanie jakieś tam funkcje to niezły wyczyn jak na coś co nie jest człowiekiem.
#openai #programowanie
Otrzymujesz taki wynik prawdopodbnie dlatego, że źle doprecyzowałeś problem, który miałby rozwiązać.
Spróbuj nakierować czat na kontekst z problemem, które można rozwiązać za pomocą a'la ransomware i zobacz sobie co się dzieje ;)
1. napisz czat
2. dodaj mozliwosc ustawienia nicku
tu masz server.js w wersji pierwszej:
a potem
oczywiscie pokazuje tylko kod ale openai odpowiadalo tez w skrocie jakie komendy klepac w terminalu do odpalenia nodejs itd
co ciekawe, nie zawsze generuje ten sam kod. wczesniej byl troche inny.
Wygląda na to, że pisze tez wtyczki do wordpressa
Uruchamiałeś kod który ten chat produkuje? Bo ja wczoraj poprosiłem go o kod który wczytuje input klawiatury z terminala w nodejs i nawet tego dobrze nie potrafił zrobić.