Aktywne Wpisy
wedkarzyk +8
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
qew12 +1
Jak weszliście w programowanie? #programowanie #programista15k
A kiedy państwo zrobi coś przydatnego dla mnie? Muszę się leczyć prywatnie bo moja przypadłość nie jest refundowana.
Jak złożyłem papiery na rentę od 3 różnych lekarzy to w komisji nie było żadnego z specjalizacją od moich chorób a nie szkodziło im stwierdzić że jestem w 100% zdatny do pracy. Jedyne co w chlewie działa to skarbówka bo się dopatrzyli że w jednym roku pracowałem w
Natomiast tutaj masz bronić ojczyzny a nie państwa a bronicie państwa
@ArpeggiaVibration: tak serio w to wierzysz, czy to zawoalowane szyderstwo? Idea ze 30 dni ćwiczeń jest jakkolwiek przydatne to przecież kompletny absurd. Jeszcze do tego tracisz ogromne pieniądze, z których zamiast być okradziony mógłbyś wpłacić na ukraińską armię czyniąc nieskończenie więcej dobra niż tymi żałosnymi ćwiczeniami
A co do reszty to mam wywalone, ludzie są podzieleni w różnych kwestiach od setek lat. Ja się na ten świat nie prosiłem i mój mózg z autyzmem nie może pojąć jak ludzie mogą robić dzieci jak na tym świecie co chwilę są jakieś kryzysy, wojny itd itd
@ArpeggiaVibration: chcesz wyjaśnić czemu, czy to tak zostawiasz? Nie sądzę, żeby okradanie własnych obywateli w celu czysto symbolicznego przeszkolenia przygotowującego do walki z konwencjonalnym zagrożeniem które właśnie przestało istnieć była specjalnie mądra czy produktywna, ale może nas omija coś absolutnie gigantycznego czego nie chcesz wyjaśnić
@ArpeggiaVibration: Weź mi wytłumacz co masz na myśli, bo coś czuję że bardzo głębokie to będzie. Jak się broni ojczyzny nie broniąc państwa? Można bronić jednego i drugiego na raz? Można osobno? Tyle pytań...
@
@ArpeggiaVibration: było kręcenie wora? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ArpeggiaVibration: Daje z siebie więcej miesięcznie w podatkach niż ty zarobisz rocznie biedaku xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Co tam się jeszcze nauczyłeś? Czyścić kible? Zapach lasu na korytarzu? Pogrzeb peta? Obierać ziemniaki? Ścielić łóżko? Jeszcze jakieś męskie niemazgajowate umiejętności nabyłeś czy wszystko wymieniłem? x---D
Jedyne co to jak zobaczysz żołnierza na ulicy to się mu nie wypinaj. Nie będzie to dla niego komplement.