Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@LifeReboot: akurat dobre wbicie czarnej blachy to prawdziwa sztuka jak dla mnie ( ͡º ͜ʖ͡º) mi np się podoba tego typu estetyka. A na bycie modą chyba jest za mało powszechne jednak
  • Odpowiedz
@Nervva: Może jestem stara, albo mam mentalność starej baby, nie wiem, ale tatuaże kojarzą mi się źle i zwyczajnie nie podobają, jeszcze rozumiem jakiś drobny, estetyczny, ale takie coś jak na obrazku to...to z taką to bym się nawet nie chciała zadawać bo według mnie ma jakieś zaburzenia ¯\_(ツ)_/¯ no cóż, co kto lubi, nikt mi nie każe z nią siedzieć.
  • Odpowiedz
  • 0
@Nervva: a po kilku latach ta reka będzie całą zielona xd oszpecenie totalne. Masz teraz jakiś rękaw i masz coś zakrywać? Każdy kto zauważy taki tatuaż będzie miał z Ciebie totalną bekę o ile już nie ma i będzie wiedział, że normalna to Ty nie jesteś..
  • Odpowiedz
  • 0
@pawel_je: raczej granatowo-grafitowa, przynajmniej taki kolor widziałam u osób które robiły kilka lat temu. Mam co zakrywać akurat więc tym bardziej kusi sobie tak jebnąć i się nie przejmować czy normalnego typu cover da rade to zakryć ( )
  • Odpowiedz
@Nervva: Uważam że to brzydkie, i takie coś raczej byłoby mocnym red flagiem w przypadku relacji z taką osobą, ale ogólnie nie mam nic przeciwko, jestem wolnościowcem, niech każdy robi ze swoim ciałem co mu się podoba(tylko potem niech nie płacze, że nikt go/jej nie chce bo wygląda jak potwór) ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@pawel_je: nigdy nie powiedzialam, że nie warto było. Po prostu teraz mi się bardziej podoba tego typu tatuaz niż to, co już mam
  • Odpowiedz
  • 1
@pawel_je: na tym co mam i tak już jest pełno czarnego wbitego. Niezły cyrkowiec musiałby to coverować, niekoniecznie chce mi się z tym #!$%@?ć ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz