Aktywne Wpisy
mickpl +272
Lidia Czechak z pis pedzioła w Radiu Poznań, że klub parlamentarny pis poprze kredyty 0%
#nieruchomosci #polityka
#nieruchomosci #polityka
wanghoi +21
Czy to prawda, że ta polska witaminka pochodzi z cygańskiej rodziny i przebywała w domu dziecka? #neuropa #polityka #konfederacja #bekazprawakow
Pytanie do #rozowepaski które są w #zwiazek małżeński. Czy jak moja żona mówi że traktuje mnie jak brata a nie jak męża to znaczy że jest źle, bardzo źle czy tragicznie?
Nie ma między nami #seks już od roku bo według mojej żony w ogóle jej nie pociągam. Ale nie ze fizycznie, bo wyglądam bardzo dobrze, ale po prostu ona nie czuje tego czegoś I jest napalona na innych. Często próbuje się przekonać by coś zacząć w łóżku ale później od razu czuje obrzydzenie że jakby z bratem i idzie spać. Ja już przestałem w ogóle inicjować bo ona się wkurza i mówi nie.
Do tego ciągle mówi że chce dzieci bo zegar tyka a ja mówię jej że jako że ona nie uznaje aborcji to ja boję się o niepełnosprawne dziecko.
I do tego zarabia 2x więcej ode mnie i ciągle mi suszy głowę że muszę więcej zarabiać. A ja już osiągnąłem szklany sufit i nie mam szans na awans, może jak się przebranzowie ale to mi zajmie parę lat... Do tego ona spędza czas z ludźmi co są starsi i zarabiają naprawdę niesamowite kwoty.
No i teraz zaczęła mówić o separacji ze dobrze nam to zrobi...
Koniec tego prawda?
A najgorsze jest to że ja nie mam nikogo innego. Jesteśmy na #emigracja od wielu lat, ja zero znajomych, Rodzice martwi, siostra na drugim końcu świata.
Zostanę sam i boję się tego potwornie. Boże ja tego nie przetrwam #samotnosc
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #638ebccc5adff1f3a51a454f
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Brak seksu i brak uczuć, wymaganie dziecka, stawianie warunków materialnych. Chłopie, zastanów się przez chwilę. Przecież nawet jeśli jej zrobisz to dziecko, to 5 minut potem ona odejdzie, bo znajdzie kogoś innego, albo już dawno ma innego.
Zresztą jak ona chce mieć dziecko, skoro nie sypiacie ze sobą? No chyba że ktoś Wam "pomoże" w Ty procederze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: To jest twój problem królu i jedna z przyczyn dlaczego różowa nie widzi już w tobie mężczyzny. Dlaczego stałeś się psem, albo dzieckiem kurczowo trzymającym się jej spódnicy?
I ty pytasz czy to koniec? No nie wiem, zastanówmy się XD
Albo to bait 2/10 (bo odpisałem) albo jestes po lobotomii.
Nie wiem ale to jest straszne że powiedziała ci to wszystko w twarz ... Z jednej strony to dobrze a z drugiej chyba to koniec.
@jamtojest2: @rtone: @instalacja: @thebestisyettocome : no właśnie sytuacja jest tragiczna. Z jednej strony mówi że mnie kocha a z drugiej mówi że nasze drogi się rozchodzą, że traktuje mnie jak brata i że w ogóle nie ma do mnie popędu seksualnego. Ze ona chce tej magii i pożądania a nie rutyny.
A dlaczego dałem się tak stłamsić? A jaką ja mam siłę sprawczą jak dziewczyna jest ode mnie bogatsza i robi co chce? W związkach gdzie facet lepiej zarabia albo w ogóle jest jedynym co zarabia to on może dyktować a tak? Co ja mogę zrobić? Nic. Powiem ze mi się coś nie podoba a ona "xd, to sobie kupię i tak" albo "xd
I Ty się jeszcze zastanawiasz czy to się da uratować??? No #!$%@? bądźmy poważni...
Znane zjawisko o którym pisał Lew-Starowicz. Zajmujesz byt niską pozycję w stadzie (niższe zarobki) i nie dostarczasz emocji. Po dostarczeniu potomka Twoja rola jako człowieka zostanie zakończona, ale będziesz mógł (musiał) dostarczać zasobów.