Aktywne Wpisy

Zopyross +151
Zauważyliście, ile kobiet ma pobazgrane ręce? Myślałem, że to domena biedronek/żabek, ale byłem ostatnio pobierać krew i miła pani w recepcji przyozdobiła sobie rękę praktycznie od dłoni aż po biceps, wygląda, jakby się umazała błotem. Poszedłem dokupić Vigantol (brak witaminy D3 obniża testosteron, pamiętajcie o tym) a w okienku farmaceutka wita mnie z rękoma, jakby chodziło po nich stado mrówek, wzorek na każdym palcu i nadgarstku. Siedzieć 8h dziennie za kasą, żeby
źródło: ttz
Pobierz
Beszczebelny +47
Dalej nie dowierzam, że na wykopie taki poklask ma ten szkodnik społeczny Konfitura. Wyskoczył mi na Facebook taki jego post.
Wyobraźcie sobie, że Ty czy np. twoja kobieta ma małą stłuczkę na ulicy o niedużym natężeniu ruchu, wjechała w kogoś, szkody małe, auto szybko odstawia na bok jezdni żeby odblokować ruch i spisać formalności z drugim uczestnikiem kolizji. I wtedy pojawia się ON, robi zdjęcia "źle zaparkowanego samochodu" pisze o "POGWAŁCENIU
Wyobraźcie sobie, że Ty czy np. twoja kobieta ma małą stłuczkę na ulicy o niedużym natężeniu ruchu, wjechała w kogoś, szkody małe, auto szybko odstawia na bok jezdni żeby odblokować ruch i spisać formalności z drugim uczestnikiem kolizji. I wtedy pojawia się ON, robi zdjęcia "źle zaparkowanego samochodu" pisze o "POGWAŁCENIU
źródło: tVXSKu41
Pobierz

Witam, sprzedam widocznych na zdjęciu kawalerów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Davidoff Horizon gratis jeśli ktoś weźmie dwie dowolne flaszki
1. Valentino Uomo Intense 98/100ml 369zł
2. The Merchant of Venice - Mystic Incense 98/100ml 499zł
3. Korloff No Ordinary Man - 90/100 ml 229zł
4. Afnan Supremacy Silver 95/100ml 129zł
5. Afnan Supremacy Incense 98/100ml 189zł
6. Cacharel Pour L'homme 95/100ml - 149zł
7. Givenchy Gentleman Boisee - 99/100ml - 319zł
źródło: comment_1670259572YNnVi8irlECZeyea1tdFkz.jpg
Pobierz@D_Train: Jaki baczyk?
Natomiast jeśli chodzi o parametry, to na mój skromny nos są identyczne
źródło: comment_1670260614YCQ3pwUIqAEq64NHLMugzX.jpg