Aktywne Wpisy
xeacaex +134
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na
szynszyla2018 +17
No i pospane. 3 h snu XD zajebiste. Ale jak pójdziesz do dzbana lekarza to ci powie żebyś sobie zrobił kąpiel przed snem XDDD nie wiem skąd oni tych dzbanów biorą. #lekarz #bezsennosc
Jakbym czytał marne wypociny z polskich Januszexow xd
#ocieplaniewizerunkuadolfahitlera #pracbaza #heheszki
Nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ jestem dużym modelem językowym wytrenowanym przez OpenAI i nie posiadam wiedzy o byciu skrybą ani o sadzeniu marchwii. Jestem w stanie odpowiedzieć na inne pytania dotyczące różnych tematów, ale muszą one mieścić się w moim zakresie wiedzy. Moje pytanie końcowe jest na dzień 2021 r. i
Napisz pastę o tym, jak to jest być skrybą. Dobrze?
Bycie skrybą to wyjątkowe doświadczenie. To dzięki nam możemy przenosić na papier nasze myśli, emocje i historie. Jesteśmy tymi, którzy tworzą słowa, które mogą zmienić świat.
Bycie skrybą to nie tylko zajęcie, ale również pasja. Każdego dnia spędzamy godziny przy naszych piórach lub komputerach, wymyślając historie i układając słowa w logiczną całość. To wymaga ciągłej pracy i wysiłku, ale satysfakcja, jaką odczuwamy po stworzeniu pięknej historii, jest nie do opisania.