Aktywne Wpisy
Dlaczego niebiescy nie zabierają swoich różowych na różne fajne aktywności ze swoimi kumplami?
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
cornel9192 +132
#trzecieoko #dindunuffin #azja
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
Józef Piłsudski
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
ograniczcie moje podatki do 15% to mogę bez problemu słuchać rozkazów jakiegoś trepa przez 30 dni w roku
U nas też by pewnie tak było, gdyby przyszło co do czego...
@Baleburg: Niechybnie na takiej Białorusi masz święty spokój.
A ja biorę bilet na malediwy i patrzę jak na yt ktoś wrzuca filmik, jak to rezerwista zginął w głupiej akcji na ćwiczeniach bo pół kompanii było n------e.
Mieszasz temat cwiczen wojskowych, z prawidlowa orka na orlen ktory jest narzedziem do krycia dziury budzetowej przez rzadzacych bez liczenia sie z wlasnym narodem i do tego dokladasz wykop i obce wywiady.
Chyba troche (heh) przeceniasz wartosc strony internetowej na ktorej wlasnie jestes.
Juz nawet pomijajac racjonalne myslenie i wysnuwanie wnioskow ¯\_(ツ)_/¯
Kto chetnie i z piesnia na ustach pojdzie przymusowo (podkreslam) na takie cwiczenia?
Pomijam ze to poki co mikronowa wrecz ilosc w skali kraju. Kto jest chetny i zgadza sie na przymus?
W dodatku pojawiaja sie informacje, o koniecznosci zlozenia przysiegi wojskowej, na koniec tej zabawy.
Tu nie trzeba obcych podszeptow i wywiadu, zeby dodac 2 do 2 i wiedziec jaka bedzie reakcja potencjalnych beneficjentów
Być może xle się wyraziłem, niedostatecznie jasno. Pisałeś o łataniu dziury budżetowej, a skąd ta dziura? Między innymi z dodatków z tarcz, 13, 14 itp. dodatków. Kto dostawał te dodatki? No bo jak dajo to trza brać, tylko frajer by nie brał.
No to mamy teraz co mamy
@Umbrella_Corporation_: Ja mam to mniej więcej gdzieś. Jestem tutaj bo niewygodnie byłoby się przeprowadzać - ale gdyby tylko państwo sobie wymyśliło by mnie zmuszać do jakichś ćwiczeń, to już mnie tu nie ma. I moich podatków oczywiście. To nie ja osiągam jakieś korzyści z tego państwa, tylko odwrotnie, lol. Więc powodzenia.