Wpis z mikrobloga

Drodzy Mircy,

Zdarzyło mi się wjechać moim pociągiem do tunelu / przeorać kurchan / zrobić strzyzenie trawnika / przeczyścić rury

Pewnej P0lce studentce która jest z chłopakiem 5 lat.

P0lka witaminka nogi szeroko i to bez pokory. Wiedziało o tym 10 koleżanek, nawet matka p0lki wypytywała, czym się zajmuje, co robię, jak wyglądam.

Cóż mogę powiedzieć znudziła mi się, zaczęła mnie irytować. Biorę po 100 zł od każdej z drużyn i słucham państwa pomysłów na najśmieszniejsze powiedzenie o tym rogaczowi.

Pozdrawiam Ja

#p0lka #przegryw #blackpill #blackpill #redpill #tinder
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnalnyRozbojnik:
Nie szkoda chłopa. Powiadom go, że jego kobieta bez żadnego oporu wskoczyła Ci na działo i bez krzty wstydu zgadzała się na wszystko co z nią robiłeś.
Dopisz, że jak chce jej to wybaczyć to nie radzisz tego robić, bo teściowa p----------a tak samo jak córeczka.
Z fartem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@AnalnyRozbojnik: nie głupio Ci trochę? Wiadomo że to ona jest szmatą ale uczestniczyć w procederze jej zeszmacenia? Raz gówniara z tindera jak odwiozlem ją do domu po wszystkim napisała mi wiadomość że ona ma kogoś. Mimo że nie świadomie to źle się z tym czulem przed samym sobą. UJ w nią, zbluzgalem i cześć. Jak chcesz powiedzieć to wprost nie rób głupich gierek. Jak nie zostawi jej to jest śmieciem
  • Odpowiedz
@AnalnyRozbojnik: Przecież widać, że zraniła twoje uczucia. Pewnie cię olała i teraz chcesz się zemścić.

Jakby ci przeszkadzało, że zdradza chłopaka, to byś poinformował o tym już po pierwszym razie. Teraz wygląda to tak, że chcesz się zemścić, bo zostałeś zraniony.
  • Odpowiedz
@Mijun: A ty chcesz bronić chłopa, który kombinuje, jak tu zryć psyche "rogaczowi"?

Z-----i jesteście, no kap.

@Kryskamatyska: jakies przywidzenia masz chyba. Gdzie ja popieram jakies "rycie psychy"? Zwracam uwage na schemat, ktory sie czesto powtarza - ktos probuje sprawic klopoty rozowej, to inne ja zawsze bronia. O solidarnosci niebieskich mozna pomarzyc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz