Aktywne Wpisy
gejuszmapkt +281
#grubaimanlet
xd
xd
kozerus 0
jaki polecacie tani hosting dla 4 stron wordpress? Obecnie byłem przez rok w Hostinghouse ale wykupili ich złodzieje z NetArt i z 65zł brutto zrobiło się prawie 750zł na rok. Może warto zakręcić małysza za takie praktyki? Wykupują mniejsze firmy aby podnieść ceny przy przedłużeniu 10x.
#hosting #webdev #netart
#hosting #webdev #netart
Zdarzyło mi się wjechać moim pociągiem do tunelu / przeorać kurchan / zrobić strzyzenie trawnika / przeczyścić rury
Pewnej P0lce studentce która jest z chłopakiem 5 lat.
P0lka witaminka nogi szeroko i to bez pokory. Wiedziało o tym 10 koleżanek, nawet matka p0lki wypytywała, czym się zajmuje, co robię, jak wyglądam.
Cóż mogę powiedzieć znudziła mi się, zaczęła mnie irytować. Biorę po 100 zł od każdej z drużyn i słucham państwa pomysłów na najśmieszniejsze powiedzenie o tym rogaczowi.
Pozdrawiam Ja
#p0lka #przegryw #blackpill #blackpill #redpill #tinder
Nie szkoda chłopa. Powiadom go, że jego kobieta bez żadnego oporu wskoczyła Ci na działo i bez krzty wstydu zgadzała się na wszystko co z nią robiłeś.
Dopisz, że jak chce jej to wybaczyć to nie radzisz tego robić, bo teściowa p----------a tak samo jak córeczka.
Z fartem.
Jakby ci przeszkadzało, że zdradza chłopaka, to byś poinformował o tym już po pierwszym razie. Teraz wygląda to tak, że chcesz się zemścić, bo zostałeś zraniony.
Z-----i jesteście, no kap.
@Kryskamatyska: jakies przywidzenia masz chyba. Gdzie ja popieram jakies "rycie psychy"? Zwracam uwage na schemat, ktory sie czesto powtarza - ktos probuje sprawic klopoty rozowej, to inne ja zawsze bronia. O solidarnosci niebieskich mozna pomarzyc ( ͡° ͜ʖ ͡°)