Aktywne Wpisy

Konrad2114 +13
nienawidzę siebie

Moseva +114
2 w nocy/8 rano/12 poludnie* a Ty nadal nie wiesz kturom mosewom jesteś?
*niewłaściwe skreślić
Możesz to łatwo zmienić - wystarczy że dasz plusa, spojrzysz na ostatnią cyfrę, a ona wkaze dla Ciebie kturom jesteś.
Cała grafika przygotowana przez @bitrate3500(✌
*niewłaściwe skreślić
Możesz to łatwo zmienić - wystarczy że dasz plusa, spojrzysz na ostatnią cyfrę, a ona wkaze dla Ciebie kturom jesteś.
Cała grafika przygotowana przez @bitrate3500(✌
źródło: IMG_9458
Pobierz

#depresja #psychologia #gownowpis #zalesie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
@zymotic: przykro to pisać, ale to nie jest myślenie o innej osobie (tęsknota) tylko myślenie o sobie:P Zauważyłeś to?
Ale to też nie jest tak, że wyłącznie wypominam sobie błędy i czuję się gorszy. Taką zwykłą tęsknotę i przypominanie sobie wspólnych chwil też mocno odczuwam.
Jeśli mogę ci coś zaproponować to może podejdź do tematu zadaniowo. Zastanów się jakie wnioski płyną z popełnionych przez ciebie błędów i czy możesz coś poprawić w przyszłości, resztę zostaw za sobą.
Jaką funkcję pełni u
Po prostu chyba po raz pierwszy w życiu aż tak bardzo nie mogę się z tym pogodzić. Nikt tak nie odpowiadał mi oceniając tylko to, jakim jest człowiekiem. No i z nikim aż tak dobrze się nie dogadywałem, bo w ogóle do tej pory miałem totalnie powierzchowne relacje.
Nie porównuję się
Wybrałeś zgodnie z własnymi wartościami i zakończyłeś związek, który zmierzał donikąd.
Jak na moje oko to bardzo dojrzała postawa. Wiadomo wiąże się z kosztami przejściowej samotności, ale umordowałbyś się w relacji z kimś o innych priorytetach i życiowych