Wpis z mikrobloga

Ej tak serio jest mi w stanie ktoś wytłumaczyc totalną bierność, miernotę i zero pressingu naszej kadry? O co w tym chodzi ze wykazują zero jakiegokolwiek zaangażowania?
#mecz
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xxxxxxxx12: nie, zauwazylem, ze nasza gra zawsze tak wygląda niezaleznie od skladu i trenera. Czym to jest spowodowane? Fatum patałacha? Przecież na papierze sklad wyglada ok, indywidualnie tak samo. Nawet Wyspy Owcze próbują podawac do przodu, cos grac miedzy soba a tutaj gramy w pilka parzy
  • Odpowiedz
@Kwasna_Ostryga: co za p---------e to obrazanie? nie wydaje mi sie. Badzmy po prostu obiektywni. Po prostu zwalanie wszystkiego na trenera jest slabe. Czesio jest tragiczny i kazdy to wie, ale co by zrobil mourinho jak nie ma z czego kleic? Ja bym sie zastanowil nad tym gdzie graja nasi krajanie, jak graja w klubach i jaki typ pilki prezentuja. Chlopaki jakbym ogladal mecz na orliku, i tak bylo 2-5-10 lat
  • Odpowiedz
  • 3
@ziomekz Normalne, mentalność Polaka,
Siedzimy sobie w fajnym hotelu, są chłopaki jest plejaczek a tu przychodzi jakiś grubas i mówi że mamy z---------ć 90 minut i to za darmo, chyba ma nas za frajerów
  • Odpowiedz