Wpis z mikrobloga

Ej tak serio jest mi w stanie ktoś wytłumaczyc totalną bierność, miernotę i zero pressingu naszej kadry? O co w tym chodzi ze wykazują zero jakiegokolwiek zaangażowania?
#mecz
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 36
Sousa może siwy bajeranta ale chociaż nastawienie było inne, teraz byśmy grali z ogorami i też by była obrona Częstochowy. Tego nam k---a brakuje, wyjścia z nastawieniem idziemy walczyć i wygrywać. Teraz to jest chlip chlip nie bijcie nas jesteśmy tacy słabi(°° i po wyjściu z grupy mental i strategia Czesia zostanie z nami na lata. Już widzę jak za 20 lat
  • Odpowiedz
@ziomekz: ja od lat powtarzam ze Polska reprezentacja po prostu psychiki nie ma. Inaczej nie da się wytłumaczyć ilości popełnianych błędów przy podaniach. Wielki turniej, wysoki presing i nasi wymiękają. Powodu nie znam, mogę tylko zgadywać.
  • Odpowiedz
@humbleham: ale przecież indywidualnie grają w meczach o stawkę. To nie jest juz tak, że wyrwali typa co najmniej pił z Kotwicy Kołobrzeg i wrzucili go na mundial jak on nigdy za granicą nie był i piłkarzy z ligi wyższej niż 1 to widział w telewizji. Nasze wróble grają za granicą w innych ligach, wśród zawodników na wyższym poziomie niż eklapa. Więc nie wierzę, że obsrali się Di Marii bo
  • Odpowiedz
Ej tak serio jest mi w stanie ktoś wytłumaczyc totalną bierność, miernotę i zero pressingu naszej kadry? O co w tym chodzi ze wykazują zero jakiegokolwiek zaangażowania?

@ziomekz: bo zeby presowac to trzeba stanac wysoko cała druzyna,np. taki glik byłby zaraz obiegnięty 3 razy w takiej sytuacji, dlatego graja gleboko z tylu co przeklada sie na wycofana gre
  • Odpowiedz
@ziomekz: nie ogarniają taktycznie. Jeden wyjdzie do pressingu, piłka go minie, zrobi się dziura i nasi nie wiedzą co mają robić. Dlatego bezpieczniej jak stoją na 16 m i się tylko przesuwają.
Druga kwestia to wytrzymałość. Odnoszę wrażenie, że jesteśmy jedną ze słabszych drużyn jeśli chodzi o bieganie.
  • Odpowiedz