Aktywne Wpisy

odjutraodwyk +3
STOP! Kontrola szyi, nadgarstkow, zgiec lokci, tylow malzowiny usznej - co bylo psikane dzisiaj? U mnie los zadecydowal Tiziana Terenzi Foconero
#perfumy
#perfumy

WildAnimal +60
Nowy? Rodzaj oszustwa na olx
Ktoś wrzuca kradzione zdjecia mieszkania na wynajem, cena jest bardzo atrakcyjna. Chcesz się umówić na obejrzenie? Wplać "zwrotną" zaliczkę.
Reszta zdjęć w komentarzu.
#olx #oszustwo #mieszkanie #nieruchomosci
Ktoś wrzuca kradzione zdjecia mieszkania na wynajem, cena jest bardzo atrakcyjna. Chcesz się umówić na obejrzenie? Wplać "zwrotną" zaliczkę.
Reszta zdjęć w komentarzu.
#olx #oszustwo #mieszkanie #nieruchomosci
źródło: temp_file2318342066475934494
Pobierz

Jak byście zareagowali poznając kobietę w wieku 22 lat, która nie ma praktycznie żadnego doświadczenia w związkach (poza jedną miesięczną przygodą) i jest dziewicą? Niby tyle facetów tak chce tych dziewic, a z drugiej strony spotkałam się z opiniami, że jak atrakcyjna kobieta jest dłuższy czas sama, to musi być p------a. Boję się właśnie, że jak ktoś mnie pozna to uzna, że jestem jakaś z-----a i niedojrzała. A mnie po prostu podoba się niewiele osób i jakoś nigdy nie mogę się zakochać w nikim ze wzajemnością, a nie będę na siłę wchodzić w związki bez uczucia. Może niektórzy mogą być z byle kim, ale nie ja. Jednak ostatnio mi to coraz bardziej ciąży, ta wieczna samotność. #zwiazki #tfwnobf
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #638773574bf3873caced2551
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: yhy, wcale nie zazdrosne "koleżaneczki" z przebiegiem, czy koledzy napaleńcy Ci to mówili?
@KingaM: coooooo? XDD
Uważaj żebyś się
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
Jedna miała miała 26 lat kiedy ją poznałem i możliwe że 2 lata później nadal jest dziewicą. Gdyby nie to, że się zwyczajnie nie dogadywaliśmy na poziomie temperamentu i poczucia humoru to była bardzo blisko ideału. Bardzo inteligentna i ogarnięta.
Inna dziewczyna miała 23 lata i twierdziła, że jest dziewicą. Była faktycznie trochę szurnięta, jednak nadal bardzo fajna. Niestety również nam się
Liczy się wygląd + charakter + wsp. plany na przyszłość
ELO :)
@KingaM: ????
@KingaM: czyli kobiety lubią prawiczków? xD