Aktywne Wpisy
tiofen +768
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
KRZYSZTOF_DZONG_UN +401
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
to chyba największy problem jaki mam z kronikami, przecież trzy obozy to największy znak rozpoznawczy gothiców, w jedynce był to wręcz jedyny sposób na przeżycie bezimiennego, w dwójce ponownie ich poparcie jest wymagane w popchnięciu fabuły, a w kronikach ich pomoc jest marginalna; pomóżcie mi ze znalezieniem brata a jedyne co to przyprowadzają jakiegoś podobnego łysola
mechanicznie obozy były także sprytnym sposobem na ukrycie klasy postaci - ponownie, tutaj tego nie ma. wystarczy jedno przejście w jednym obozie jako szermierz, drugie w drugim jako strzelec i wszystko oprócz dwóch małych questów już ograne
właściwie żadnego poczucia przynależności, obozy są jedynie małym wątkiem pobocznym zamiast główną osią fabuły
do tego fabularnie byłoby lepsze wytłumaczenie dlaczego Marvin został skazany niż dura lex sed lex jeśli przez większą część gry nie wiedzielibyśmy o udziale synów w spisku lichwiarza !a nawet jeśli pozostawić fabułę to przecież oryginalnie też dosyć szybko kończyła się nasza obecność w sekcie czy starym
#gothic #kronikimyrtany
@Architekt_Chaosu: Korniki to chyba nie do końca Gothic. W sensie podstaw - wiadomo, ale konstrukcja fabularna wskazuje na kompletnie różną produkcję - i jeśli tak ją potraktować to można odrzucić ten argument, kwestia podejścia. :)