Aktywne Wpisy

asdfiksowy +24
Nie wiem jak ludzie mogą pisać posty o tym że Nawrocki był gorszy od Trzaskowskiego (chodzi tylko o efekt telewizyjny)
Prawda jest taka że każdy nawalał w trzaskowskiego nawet Hołownia i Senyszyn, co dawało taki efekt dla oglądającego jakby był on rzeczywiście jakimś "złym" człowiekiem. Ponadto przy takim torpedowaniu nie radził sobie z pytaniami, jak to w przypadku polityków PiSu i PO wygląda po prostu nie odpowiadał na pytania (identycznie jak Nawrocki).
Prawda jest taka że każdy nawalał w trzaskowskiego nawet Hołownia i Senyszyn, co dawało taki efekt dla oglądającego jakby był on rzeczywiście jakimś "złym" człowiekiem. Ponadto przy takim torpedowaniu nie radził sobie z pytaniami, jak to w przypadku polityków PiSu i PO wygląda po prostu nie odpowiadał na pytania (identycznie jak Nawrocki).

#raportzpanstwasrodka o co chodzi z Paterem i "Domkami na Madagaskarze"? on ma cos wspólnego z prężnie powstającym Osiedlem Lechia?
Niech się mury pną do gory!
Niech się mury pną do gory!
źródło: image
Pobierz

#mecz
źródło: comment_16696391764jLE8UN8zlPXjxgp5yhA7M.jpg
Pobierzźródło: comment_1669654324V4RDy8MkglnazBXGfuVC22.jpg
PobierzSuper plan, przez 2 lata się do kogoś brandzlować z multikont żeby kogoś zniszczyć, a jak "masz okazję" to zrobić to wszystkie konta usuwasz.
Swoją drogą, była też jakaś mega żenująca akcja, że chłop pokazywał na wizji swój brzuch, ale nie pamiętam
@WujaTHC: nic nie wyszło bo to dalej jedynie domysły, ja również gościa nie trawię jak większość, ale nic nie udowodniono poza s-----------m ludzi w internecie
@WujaTHC
@biendolka
@WujaTHC
@Satos
@wobler_morderca
Pamiętam, że śledziłem tą aferę na żywo, i to było tak, że ktoś wyczaił, że kilka kont wyglądających na fejkowe pisało właśnie tweety jak na obrazu Op-a, w dodatku bardzo dużo komentarzy było pisanych pod zdjęciami jednej z dziennikarek, jakiejś Moniki, że "wygląda jak adam kotleszka" i by do siebie pasowali xd. Jak ktoś na wykopie dodał te posty do