Wpis z mikrobloga

@uubus wydaje mi się, że chyba jakieś miał, zobaczymy czy przez jego ataki agresywności więksi twórcy będą chcieli się z nim crossować. Ponadto lepiej niech uważa czy ktoś potajemnie nie zgłosi do organów ścigania jego wybryków w necie :)
  • Odpowiedz
@General_chudy_byk18: i co mu ktoś zrobi? xD większość jest przedawniona. Ponad to sprawa będzie się ciągnąć 15 lat i zostanie umorzona. Więksi twórcy? Kto jest dużo większy od niego? xD mało tego...
Ponad to, większość twórców teraz powie 3-5 zdań na temat jego, za 3 msc będą płakać o odcinek razem xD
  • Odpowiedz
@uubus: masz coś więcej niż te ad personam do zaprezentowania? Czy dalej będziesz używał argumentu że wykopek to stan umysłu, a ty jesteś ponad tym? Co dalej, będzie pisanie że ktoś jest mądry po listonoszu? Nie zapomnij zespermić do fagaty ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Patus :)
  • Odpowiedz
@cl-sr: xD na jakiej podstawie stwierdzasz, że ktoś jest patusem? Bo przedstawił Ci swój pogląd? lol
cl-sr aka Muran, kolejny dowód że jednak da się tą granice absurdu przeskoczyć :)

Z doświadczenia, jednak widać że najwięcej do i o Fagacie jednak fani wykopu mają do powiedzenia xD
  • Odpowiedz
@uubus: Ja wiem, że w twoim małym i nieskalanym logiką umyśle to, że zaczniesz zgłaszać posty sprawi że pewne rzeczy znikną. Różnica jest między nami taka że ty zacząłeś mi i nie tylko mi ubliżać z marszu, nie mając żadnych innych argumentów. Myślałeś że jak post spadnie to screen nie zostanie? Łap jeszcze raz, nie pa problemu. Ja nie muszę tłumaczyć czemu nazywam cię patusem, twoje wpisy robią to za
c.....r - @uubus: Ja wiem, że w twoim małym i nieskalanym logiką umyśle to, że zaczni...

źródło: comment_166963013384d1ZojXLFgUlG3Dgtf6lK.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@cl-sr: xD no i co ten Twój screen pokazuje? Zmartwię Cię, niestety nic nie usuwałem :)
Ja pokazuje swój poziom merytoryczny? :> Widzisz swój? Zanim zaczniesz oceniać mnie popatrz na swój poziom, swoje słownictwo i nieudolną merytorykę :)
Z tego co właśnie pokazujesz to należysz do tych kilku % społeczeństwa, które nie umie się rozwijać i stoi w miejscu w kontekście rozumowania. Wyprzesz wszystko co ktoś Ci powie. Ktoś CI
  • Odpowiedz