Aktywne Wpisy

atteint +232
utknąłem w windzie w centrum handlowym.
pomoc ze strony ochrony obiektu okazała się c---a warta, więc czekam na dotarcie zewnętrznego technika c--j wie skąd i za ile.
mam ze sobą namiot i końcówkę wkładu w efajce. gdybym miał zapaliłbym jointa.
pomoc ze strony ochrony obiektu okazała się c---a warta, więc czekam na dotarcie zewnętrznego technika c--j wie skąd i za ile.
mam ze sobą namiot i końcówkę wkładu w efajce. gdybym miał zapaliłbym jointa.
źródło: 1000001563
Pobierz
Megasuper +907
Kto daje napiwki w restauracjach wspiera patologie
źródło: temp_file1455790165215871587
Pobierz

Przeczytaj dokładnie, to nie jest tylko problem nieestetycznej blizny.
Tutaj zawsze mozesz umrzec bez zadnej przyczyny. Albo sie uda albo nie. Operacja kazda to ryzyko. Ludzie wciaz o tym zapominaja..
Mamy procedury. Wystarczy je spelnic. Operacja moze sie udac, a pacjent i tak umrze. Czemu mialbys karac za to lekarza? Takim sposobem nikt nie bedzie leczyl, i probowal wprowadzac innowacji
Gdzie jest mowa o karaniu lekarza? Weź no wskaż konkretny fragment. A na przyszłość sugeruję najpierw przeczytać co komentujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie da sie
Artykuł jest rozpoczęty tezą, że źle
A polemizując: to, że istnieje patologia, to nie powód, by się z nią oswajać. Więc byłbym przeciwko - już nawet na wstępie z uwagi na nazwę.
Co do kosztów w Stanach - ekspertem nie jestem, lecz ci co się znają już przecież setki razy wskazywali jako główny problem cen leczenia na monopole i horrendalne przeregulowanie tego rynku. Chyba nie przeceniałbym akurat aspektu odpowiedzialności lekarzy.
Wypłata dla pacjenta to jedno, znacznie ważniejszy jest obowiązek przeanalizowania przypadku.
Ale żyjemy w Polszy, gdzie ludzie ślepi z nienawiści i zawiści krzyczą, że to zdejmowania odpowiedzialności z lekarzy.