Aktywne Wpisy

hellyea +127

Brutus66 +13
No praca na pół etatu
parę godzinek w piątek i poniedziałek
robiłem już demo lekcje łonline, była jusz rozmowa twarzą w twarz, teraz demo lekcja na żywo
i potem zobaczymy jak to ma wyglądać
Czyli nawet jeśli to nici ze szkolnego lokum i pełnej kasy 3k dolka do ręki ? dobrze rozumiem
parę godzinek w piątek i poniedziałek
robiłem już demo lekcje łonline, była jusz rozmowa twarzą w twarz, teraz demo lekcja na żywo
i potem zobaczymy jak to ma wyglądać
Czyli nawet jeśli to nici ze szkolnego lokum i pełnej kasy 3k dolka do ręki ? dobrze rozumiem

źródło: Zrzut ekranu 2025-04-04 212931
Pobierz
#pytanie #kiciochpytq**tekst :_.b d
Ostatnio coś mocno oszczędzają na mocy obliczeniowej. Pewnie szykują coś u nas, albo w równoległych wszechświatach się coś mocnego o--------a, że muszą oszczędzać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.wykop.pl/wpis/68846149/w-naszej-symulacji-wprowadzono-optymalizacje-poleg/
śniło mi się że jeździłam po pijaku samochodem i zatrzymywałam się przy restauracjach które miały wystawione miski dla psów.
Wyjadałam jedzenie z tych misek i wypijałam wodę.
Potem wróciłam do domu się wyspać.
A na następny dzień czytałam o jakimś gościu co kradł jedzenie bezdomnym psom i stwierdziłem że musiał być jakiś powalony.
Potem dołączyłam do poszukiwań samej siebie, bo dużo ludzi go szukało
Nie była to świetna noc :(
Ludzie widzący temat a nie mający p--------h snów w większości nie wchodzą-> wchodzą Ci którzy mają p------e sny i upewniają autora, że ma rację i temat jest globalny.
Ja wiem że heheszki, sam zresztą praktycznie w ogóle nie pamiętam snów więc nie jestem wykladnią ale jednak idealny wpis pokazujący
źródło: comment_1669274491SmU475aFDvvNBkCdA31sSC.jpg
Pobierz