Aktywne Wpisy
mateuszmozol +19
#informatyka #facebook #socialmedia #gownowpis #niebieskiepaski #rozowepaski #haker #programista15k
Moze mi ktos wyjasnic jak dziala algorytm na facebook. NIGDZIE nie wpisywalem tej informacji ani tez nie rozmawialem z nikim jedynie co to mialem w myslach zakup tej rzeczy i nagle pokazuje mi sie propozycja irygatora ktory w cholere sie zgadza xDD. To juz nie pierwsza taka sytuacja.
Moze mi ktos wyjasnic jak dziala algorytm na facebook. NIGDZIE nie wpisywalem tej informacji ani tez nie rozmawialem z nikim jedynie co to mialem w myslach zakup tej rzeczy i nagle pokazuje mi sie propozycja irygatora ktory w cholere sie zgadza xDD. To juz nie pierwsza taka sytuacja.
Frwrd05 +198
Baba pojechała z szampanem i kamerzystą odbierać Cuprę w leasingu xD
https://www.instagram.com/reel/Cu2FTLTIXHX/?igsh=dGxpZW9jZHR3NXlh
#frajerzyzmlm
https://www.instagram.com/reel/Cu2FTLTIXHX/?igsh=dGxpZW9jZHR3NXlh
#frajerzyzmlm
"Wierzymy w siebie. Przyjechaliśmy na MŚ z kilkoma założeniami: po pierwsze, nie bać się. Grać bez strachu. Myślę, że to osiągnęliśmy. A trzecie to pobić rekordy: zdobyć pierwszą bramkę, wygrać mecz. To nam się nie udało, ale mamy jeszcze dwa mecze. Gramy o pełną pulę."
A u nas xddd jesteśmy zesrani, boję się podać prostopadłą pilkem chlip chlip.
#mecz #mundial #reprezentacja #polska
@elvlad: To przecież oczywiste. Michniewicz to agent Mosadu, a o naszą fatalną samoocenę dba wszechświatowy rząd żydowski.
@elvlad: bo wtedy rozpoczęcie następnych mistrzostw przez 50 lat będzie się zaczynało od wspominek jaki to sukces odnieśliśmy w 2022, a dotychczasowe wspominki o kadrze Górskiego pójdą w niepamięć.
@zadrawoku: a my istniejemy? xD
CIEKAWE JAK SID TERAZ ZBLAZNIMY
HEHE KRYCHOWIAK CZERWONA PEWNIE
I tak zesrani wyszli nie żeby wygrać tylko nic nie #!$%@?. A Czesiek woli grać jak gramy i mieć punkt niż jak Kanada i zero. Nikt tam nie chciał niczego zaryzykować i stąd brak grania z tyłu i laga na Roberta i brak grania z
@MistrzPatelnii: What? Na YT masz nagrania z odpraw Czesia.
Akurat mówi chłopakom by grali co potrafią, są top, genialny trzon drużyny, młodzi mogą pohasać z wyobraźnią, nie bać się, szybkie podania.
A grają jak grają. Może trzeba im tam kogoś więcej, niż tylko trenera. Jakiś psychoterapeutów też.
Siwy coś chciał odmienić i mu zakazali...więc odszedł w #!$%@? xd