Wpis z mikrobloga

#android #samsung

Czy w Galaxy S20 FE 5G można jakoś na ekranie głównym dodać więcej niż 5 ikon? Chodzi mi o te ikony które są nad trzema przyciskami na dole telefonu. W poprzednim jaki miałem miałem możliwość wybrania ustawienia 6 ikon, a tutaj tego nie widze, a jest to dosyć wygodne ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Krol_Dzielni mowimy o s20 fe - a nie s20 czy tez s21 itd. tylko s20 fe uzywam. poprzednie androidy htc czy lg (kilka modeli) zero problemow. przede wszystkim koniecznosc restartu z roznych powodow raz na tydzien. raz na dwa tyg trzeba wejsc w tryb offline i wyjsc zeby mozna bylo dzwonic, pekly i odpadly przyciski glosnosci, jak w trakcie rozmowy uruchomi sie przypomnienie to napierdziela tak ze rozmowy nie slychac..a powinno
  • Odpowiedz
@kiedys_bylem_bordo: to musiałeś trafić na jakiś felerny egzemplarz. Mi minęły dwa lata jak go używam. Nie mam z nich żadnych problemów. Jedynym minusem jest bateria, ale teraz chyba nie znajdzie się telefonu, który wytrzyma dłużej niż dzień. Ja na Twoim miejscu reklamowałbym, bo to jest naprawdę bardzo udany model.
  • Odpowiedz