Wpis z mikrobloga

Zawsze gniję z tych bezużytecznych gówno ciekawostek opowiadanych przez komentatorów xD

„Hiszpania po raz pierwszy od 64 zdobyła dwie bramki w ciągu 10 min strzelone prawą nogą przez lewonożnych zawodników, mając w składzie 2 nastolatków i trenera, którego imie zaczyna się na L”.

#mecz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kezioezio: lepsze od tego są tylko grupy fb o tematyce piłkarskiej, które nie dość że spamują ciekawostkami to jeszcze urodzinami znanych piłkarzy i gówno rocznicami.
  • Odpowiedz
bezużytecznych gówno ciekawostek

@kezioezio: Polecam śledzić statystki np nba tam to dopiero lubią dać ciekawostki typu pierwszy zawodnik od 39 mający minimu 17 pkt 6zbiorek 4asysty i 3 straty grając na skuteczności minimum 21.37% wchodzący z ławki po wyborze poza top 10 draftu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@kezioezio: dlatego nie lubię męczy z polskim komentarzem, #!$%@?ą od rzeczy nie słychać stadionu. Jakieś ciekawostki raz na jakiś czas są spoko ale jak oni przez 90 min podają jakieś statystyki z dupy to już się słuchać nie da
  • Odpowiedz
@kezioezio: #!$%@? od tego dostaję, słuchając polskiego komentarza zawsze mam wrażenie jakby im płacili od ilości wypowiedzianych słów, w angielskim czy niemieckim komentarzu najczęściej jak nic się nie dzieje to po prostu nic nie mówią albo rzucą jakimś żartem i tyle a w Polsce to mordy nie zamkną nawet na sekundę
  • Odpowiedz
@kezioezio: ja tak tylko dodam, że jest to zdecydowanie przypadłość polskich komentatorów. Polscy komentatorzy są dla mnie kompletnie asłuchalni i jak mogę to zdecydowanie szukam strimów z komentarzem niepolskim.
  • Odpowiedz