Aktywne Wpisy
SmugglerFan +184
ej, serio, jest w stanie ktos na to odpowiedziec?
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
duzy_krotki +67
Taka nasza mentalność, ze skrajności w skrajność, od komunizmu do turbo-kapitalizmu.
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka
Kup sobie wiaderko szpachli i ogarnij te kable.
Juz i tak kupilem dwa razy Wizyte sw Mikolaja oraz Domek Elfow a to i tak ostatnie 2 tygodnie tylko ;)
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: zakup bowsera chciałem przesunąć w czasie, ale akurat dość spora promocja na niego była w weekend i tym samym skompletowałem już wszystkie zestawy
@Polanin: wystarczy mi sprawdzic moje zamowienia. Mialem doslownie raz zgniecione pudelko ale sadzac po uszkodzeniu, doszlo do niego juz w trakcie przesylki. Nie reklamowalem, bo to i tak dla kogos, kto pudelko otworzy i wywali ;)
Argumenty o dzialaniach Amazona przyjmuje. Czytalem juz kilka razy o wyzysku czy, w praktyce, kradziezy intelektualnej by pozniej samemu wypuszczac
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: to nie o to chodzi. Zdaję sobie sprawę, że brzmi to trochę jak spod foliowej czapeczki, ale Amazon zabija rynek. Jest na tyle duży, że może dyktować nowe prawa w krajach, do których wchodzi. Likwiduje konkurencję. To gorsze niż wyzysk (żeby nie było - nie umniejszam