Aktywne Wpisy
Codziennie pokazuje mi się te durne wpisy czy kobiety wolą być same w lesie z niedźwiedziem czy mężczyzną i oczywiście wybierają niedźwiedzia. Faceci zawsze w komentarzach się prują, że przecież niedźwiedź zabije, że przecież ich nie interesuje krzywdzenie kobiet itp
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
@xxx12321_new: Ale tego samolotu i smugi za nim z której brał się ten "śnieg" to już nie widziałeś?
@xxx12321_new: jprdl, jaka odklejka typie
śnieg z nieba jasne lol
gość zobaczył zwykły proszek z chemitrails, a #!$%@? o jakimś śniegu i innych teoriach.
lecz się szurze.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
ubiegłeś mnie. ;)
@xxx12321_new: przecież od dawna wiadomo że ptaki nie są prawdziwe i tak naprawdę to rządowe drony, nic nie stoi na przeszkodzie wykorzystać je do rozrzucania różnych rzeczy https://www.reddit.com/r/BirdsArentReal/
@xxx12321_new: Śnieg jest rozsypywany z samolotów tam, gdzie są skupiska ludzkie. Byłeś kiedyś w lesie zimą? Jak wytłumaczysz, że jest go tam mniej, a wokół ludzi spada go więcej?
@Ka4az: w sumie to nie mam nic do dodania, ale wrzucam obligatoryjnego mema
Dziękuję koledzy. Poczytałem trochę. To mi otworzyło oczy. Inaczej patrzę na świat. Przez tyle lat żyłem w nieświadomości.
Tak naprawdę to skrewili z tymi gołębiami. Przecież każdy może takiego złapać i zweryfikować.