Wpis z mikrobloga

Sousa jaki był taki był ale przynajmniej widać było ze wierzy w tych chłopaków. Nie bal się i chciał im przekazać ten brak strachu. To jak ustawił drużynę Michniewicz pokazuje, ze on w nich nie wierzy. To przekłada się na ich nastawienie - bojaźliwośc, niepewność, brak inicjatywy.

Strasznie się to oglądało. W meczach euro 2020 przynajmniej były jakieś emocje a tutaj.. poczucie żenady. I jeszcze to mówienie że najważniejszy był wynik. Nie. To jest sport a nie wojna. Tu się walczy, wychodzi z podniesiona głowa jak Iga Światek i roz$%$#ala. Ci ludzie reprezentuja nasz kraj przed całym światem i cały świat ma nas teraz za bojaźliwe drewno.

Wstyd się przyznać ale uważam, ze dobrze ze nie strzeliliśmy tego karnego. Nie zasłużyliśmy na tego gola. Takie gownogranie powinno być jak najszybciej karane po to zeby nikt nie próbował znowu robić antyfutbolu

Mam nadzieje, że odpadniemy, gruby zostanie zwolniony i pojawi się ktos kto będzie wierzył w te drużynę, bo on jak widać nie ma takiej wiary.

#pilkanozna
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mam nadzieje, że odpadniemy, gruby zostanie zwolniony i pojawi się ktos kto będzie wierzył w te drużynę

@kalosz_zaglady: Ja mam jednak nadzieję że przejdziemy, bo ileż można mówić o odpadnięciu, w sumie na każdym turnieju (z wyjątkiem Euro 2016) się pojawia ten motyw, a jak przychodzi nowy trener to jest tak samo gówniany XD Nie mam totalnie wiary że kiedyś pojawi się trener co to ułoży i będziemy grali sensownie.
  • Odpowiedz