Aktywne Wpisy
Mlodazs +17
Hejka, mam pytanie do osob ktore juz sie znaja na temacie. Chodzi o to, ze mam lekka depreche + lekka fobie spoleczna i jedynie zauwazylam oc na mnie dziala to alkohol, czli po kilku piwkach czuje sie super, luzna itp, znikaja leki myslenie typu "co ktos sobie pomysli" , "czy wypadlam dobrze" i inne glupoty. I dziwne, ze ostatnio eksperymentowalam troche z narkolykami i nic nie daje swietnej reakcji poza MDMA, tylko
karix98 +39
Czy emigracja do UK i praca jako początkujący człowiek w IT (front) ma jeszcze sens? Słyszałem ostatnio wiele złego nt. UK, ale jakby nie patrzeć w Polsce też jest kryzys i są jebitne problemy. Nie odziedziczyłem po nikim niczego i będąc przed 30 muszę się dorobić wszystkiego sam. Angielski jest jedynym obcym językiem, który znam. Na Wyspach mam prawo pracy. Fatalnie na moje zdrowie psychiczne wpływa PiS.
#emigracja #uk #it
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #637bb440dd11f5e05a1188d6
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: A kiedykolwiek miała sens?
@maybe: a kierowcy kat. C nadal potrzebują? i jakie mam szanse się dostać jak nigdy nie byłem w UK?
W zeszłym roku agencje chciały się posrac żeby tylko jakiegoś kierowcę złapać do pracy a w tym widzę dużo więcej postów, ze ktoś szuka pracy albo że pracował max 3dni w tyg.
@Lanza: dopiero niedawno skończyłem prawko na C
@Witson: dziad transy zawsze potrzebują i o i najwięcej płacą za sponsorowane artykuły że nie ma naiwniaków za 9-13£ na godzinę
W normalnych i dobrych firmach nie szukają w ogłoszeniach bo praca się rozchodzi po znajomości i droga pantoflową.
Ewentualnie na forach lub grupach na FB ktoś ci może doradzić gdzie lokalnie uderzyć
@adamsowaanon: będzie chyba trzeba do takiego w Polsce iść i nabrać doświadczenia
1) Pre-settled status spoko.
2) U mnie w teamie akurat minimum 5 lat doswiadczenia trzeba, a najlepej seniorow. Frontendem sie nie zajmujemy niestety, raczej infrastruktura i backend. Jesli powaznie rozwazasz tu kariere, a martwi Cie brak doswiadczenia, to ogarnij sobie LinkedIN pod katem szukania pracy w UK i zobaczysz, czy jest zainteresowanie, ile ofert i telefonow dostaniesz w ciagu tygodnia czy dwoch. Nie musisz od razu odpowiadac, poczekaj, popatrz na