Aktywne Wpisy
JebawczanRysionu +256
Niedawno skończyłem 26 lat.
Właśnie dostałem wypłatę i jest o 1000 złotych niższa.
Może i składki zdrowotne są wysokie, ale za to NFZ jest niedofinansowany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do tego, od teraz mogę swoim podatkiem dochodowym dokładać się bardziej do dopłat dla deweloperów w zbliżającym się programie kredytu na start.
#czujedobrzeczlowiek #kredyt0procent #nieruchomosci #kredytnastart #zalesie
Właśnie dostałem wypłatę i jest o 1000 złotych niższa.
Może i składki zdrowotne są wysokie, ale za to NFZ jest niedofinansowany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do tego, od teraz mogę swoim podatkiem dochodowym dokładać się bardziej do dopłat dla deweloperów w zbliżającym się programie kredytu na start.
#czujedobrzeczlowiek #kredyt0procent #nieruchomosci #kredytnastart #zalesie
Polejmnie +60
Seks bez zgody będzie gwałtem
- to główne założenie projektu modyfikującego definicję zgwałcenia w prawie karnym, którym dziś zajął się Sejm.
Politycy Pisu i Konfederacji, którzy sprzeciwiają się ustawie, nazywają ją "prezentem dla bezwzględnych i mściwych kobiet" i trudno nie przyznać im racji. Już niebawem na Facebooku będą krążyć porady prawne: "jak widzisz, że partner chce wziąć rozwod, oskarż go o gwalt". Wygrywasz wszystko: alimenty na dzieci, alimenty na siebie i w
- to główne założenie projektu modyfikującego definicję zgwałcenia w prawie karnym, którym dziś zajął się Sejm.
Politycy Pisu i Konfederacji, którzy sprzeciwiają się ustawie, nazywają ją "prezentem dla bezwzględnych i mściwych kobiet" i trudno nie przyznać im racji. Już niebawem na Facebooku będą krążyć porady prawne: "jak widzisz, że partner chce wziąć rozwod, oskarż go o gwalt". Wygrywasz wszystko: alimenty na dzieci, alimenty na siebie i w
Nie układa mi się w związku, dziewczyna piękna, seksowna i zdolna, ale mnie nie szanuje. Przemoc fizyczna i słowna mocno, ale czasami jest ok. Mieszkamy razem. Dużo zarabia, bryluje wśród znajomych, więc fajnie z nią się wychodzi + ślini się każdy facet i zazdrości. Tylko tak naprawdę nie jest kolorowo. Seksu nie ma już od kilku miesięcy. Przynajmniej ja nie mam, ale ona raczej też jest wierna. Ale przejdźmy do meritum. Zastanawiam się, czy nie powinien zacząć spotykać się z kimś tylko na seks, mam koleżankę starą, która zawsze chętnie mnie przenocuje w zamian za moje towarzystwo i nawet do mnie wypisuje ostatnio. To by mi pomogło odbudować pewność siebie którą straciłem trochę. Nigdy bym czegoś takiego nie rozważał, ale przez to jak mnie traktuje, co o mnie mówi, jak nic nie jestem wart i jakim śmieciem jestem (kiedy jest wkurzona i traci kontrole nad sobą) to nie mam już hamulców. Są inne atrakcyjne kobiety, z jeszcze lepszym statusem, które się mną interesowały i interesują. #zwiazek #zdrada #rozowepaski #tinder
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #637b4261079dfc321f97c563
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: jonik
Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: proszę pana, lepiej nie będzie
A co ona widzi w tobie, że jesteś z nią a nie poszuka sobie kogoś innego? Fakt, że może ciebie poniżać ją rajcuje czy co?
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
@choochoomotherfucker: Yebłem z tego XDD
@AnonimoweMirkoWyznania: ale co z tego, jak hipotetycznie, jeśli nawet, z którąkolwiek z nich byłbyś w związku to przez to, że nie umiesz stawiać i przestrzegać granic znów stałbyś się podnóżkiem