Wpis z mikrobloga

Szukam drukarki ze skanerem, głównie (90%) do drukowania czarno białego. Raczej coś od Brothera, bo przecież nie będę HP płacić milionów za tusze. Jednak zauważyłem model w kolorze Brother DCP-T520W WiFi. Fajnie, że ma wifi, tusze tanie, ale czy ktoś ma - jak wydruk zdjęć? Ważne jest również by nie zasychała głowica, bo drukowanie nie będzie codzienne.
Widziałem również, że polecany jest Brother DCP-T420W WiFi - duża różnica (bo nie o hajs chodzi)
A jeśli ten model nie ma sensu to bez koloru i ze skanerem z tej stajni?

#kiciochpyta #drukarki #pcmasterrace #komputery
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Cześć! Obydwa wybrane przez Ciebie modele są warte uwagi. Jeśli chodzi o zdjęcia to do użytku prywatnego są jak najbardziej w porządku, natomiast gdybyś potrzebował czegoś do druku komercyjnego musisz poszukać specjalistycznego sprzętu.
Drukarki Brother tolerują zamienniki (gdybyś potrzebował mam je dostępne w sklepie) dzięki czemu możesz również zaoszczędzić na eksploatacji. Niestety w tej chwili nie ma drukarek, które mają automatyczny system czyszczenia więc warto dbać o regularny druk, aby uniknąć zasychania.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ch4k4l4k4: Kolega wyżej trochę się myli, gdyż Brother DCP-T520W jak najbardziej automatyczne czyszczenie ma (lubi się włączyć o losowych porach). Drukarkę mam od półtorej roku, sprawuje się bardzo dobrze, dopiero teraz zaczyna się pomalutku kończyć fabryczny tusz (!), gdzie w HP wystarczał na miesiąc, góra dwa. Co do jakości zdjęć- do wydrukowania dla siebie zdjęcia jest ok, ale do jakiegoś większego zastosowania to mogą być zbyt wyblakłe. Z wifi nie
  • Odpowiedz