Aktywne Wpisy
Quear +3
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
Borsukii +10
Top1 najlepszych czesci kobiety
Zapomniał, że nie jest sam w koalicji niczym na tym memie o gościu, który zapomniał, że nie jest w Internecie. Mają jakieś 3 tygodnie aby przepchnąć 0% żeby weszło od stycznia. Obaj koalicjanci NEIN. Pozamawiali se badania, zobaczyli, że ich elektorat tego nie chce i choćby skały srały zdania teraz nie zmienią XD
No niby można to głosować z pisem. Przysiąść, porozmawiać w przerwie między aresztowaniami XD No ale tak trochę głupio jakby no.
Niby takiej światowej klasy polityk, a temat rozegrany po amatorsku i trochę już na spalonej pozycji.
Serio ciekawe jak to się skończy XD
#nieruchomosci #polityka
No ale w interesie PiS jest udupic Tuska, więc logika by podpowiadała że powinni odrzucić. Zależy kto ile w łapę dostał też
A wychodzi cymbal, mowi ze analizowali bk2% doglebnie, a potem mowi ze single w nim nie mogly brac kredytu xD
@mickpl: xD
@mickpl: Głupio? Przecież polityczne trolle na wykopie pochwalą Tuska za umiejętność współpracy nawet z tym diabłem PiSem.
Tvn powie, że Donald jest znakomitym przywódcą i dba o interesy Polaków nawet gdy trzeba zniżyć się do głosowania z PiSem.
a PiS? a PiS też siedzi w nieruchomościach i ma sponsorów
@vorio: Chcialbym mieć tyle optymizmu w rozliczanie polityków, ale widząc poparcie dla KO i PiS po ich 8 latach rządów to raczej wątpię. Po prostu zamienią się na kilka lat w rządzie, za duża to kasa żeby przejmować się wyborcami mając telewizje i media przejęte.
A może właśnie temat rozegrany po mistrzowsku? To była obietnica wyborcza i ludzie by się zdenerwowali jakby nie zrealizował a teraz jak kredo nie wejdzie to nikt nie będzie miał do niego pretensji i jeszcze na tym zyska. Tylko ekipę zmontował kiepską, bo teraz wszyscy przekonani że w MRiT jest bada debili.
Ciekawe jak
@PanAlbert: Tego też nie jestem taki pewien, pisowcy się tyle razy odgrażali POwcom, podobno sam Tusk straszy swoich ludzi, że nie mogą dopuścić Pisu z powrotem do władzy bo oni ich zniszczą, więc no pożyjemy zobaczymy, telenowela nad wyraz ciekawa