Aktywne Wpisy

Misaka +378
Adek1243 +2
Witam. Mam 30 lat, żonę, dziecko w wieku 3 lat. Mam swoje mieszkanie w Katowicach - 3 pokoje, kredyt już spłacony. Pracuje w ww. miejscowości, zarabiam około 8 k na rękę, żona z 6 tys. Dostałem dzisiaj propozycje pracy w tej samej firmie, ale w oddziale w Warszawie za ok. 3.5 tys więcej, nie ma możliwości pracy zdalnej, myślicie, że warto się przenosić? Tam większe możliwości awansu. Zona mówi, że mógłbym tam

Jeszcze by się okazalo, ze Ukraińcy bronili nas przed ruską rakietą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zobacz, akurat 2 rakiety s300 zboczyly z kursu i przywalily w Polskę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@gejuszmapkt: @simon-king: @BayzedMan: a teraz pytanie do uczestników tej dyskusji. Kto zna powód dla którego ten typ pociął linka do serwisu Rzeczpospolitej?
najlepiej odpowiedziały by dane z natowskiego nasłuchu. jeżeli obu tych rakiet nie wykrył "awacs" to musiał to być bardzo lokalny incydent. może w jednej z rakiet zfiksowała elektronika a druga próbowała ją zestrzelić.
nic się nie dowiemy czego nie mamy wiedzieć. a w sumie co to za różnica?
@cieciowy: No tak, i dlatego rakieta uderzyła w punkt o bardzo „przypadkowych” współrzędnych geograficznych, tak było
Lej jest tam gdzie jest i żadne Twoje p---------e o azymutach tego nie zmienia
Ty naprawdę myślisz, że ktokolwiek tam się posługuje szerokością i długością geograficzną? Używając odwzorowań do nawigacji morskiej? Czy udajesz tylko debila? xD
Ty naprawdę myślisz, że padł gdzieś na górze rozkaz ataku na Lwów i Kijów i ktoś tam się bawił w jakieś podawanie szerokości? Przy okazji wszystkie możliwe szczeble decyzyjne po prostu zabrały się za przeliczanie z układu do układu? xDDD