Mirki 100 plusów i zamawiam stąd dwie picce. Lokal ponoć nadal czynny, fasada i wygląd zewnętrzny jak pic rel. Specjalnie wezmę dzień wolny na ewentualne sranko. #warszawa #bemowo #pizza #jedzzwykopem
@NoMoreTearsJustSmile: Kilka tygodni temu zamówiłam przez tel stojąc w korku hawajską (sorka ( ͡°͜ʖ͡°) ) bez mięsnych dodatków z osiedlowej pizzerii, nic fancy, żadna neapolitańska, ot, studencka pizza. Nie powiem, słysząc 56 zł za 40 cm pizzę w ciągu dnia dostałam niemałego szoku XD takiego, ze od tego czasu już nie zamawiam ( ͡°͜ʖ͡°)
@lunaria: Czyli pizza z samym ananasem? W dodatku bez szynki? xD Tak jak samą hawajską czyli ananas + szynka jestem w stanie zrozumieć, tak zamiast samej pizzy z ananasem to bym wolał jakiś deser zamówić xD
Wyobraź sobie, że znam i 50 zł za 40cm pizzę w podrzędnej pizzerii w bocznej dzielnicy, to jest już grube przegięcie. Żadnych dobrych jakościowo składników tutaj nie widać. Ale o jakich składnikach my tutaj mówimy w ogóle jak to zwykła margerhitta bez dodatków.
Neapolitańskie na włoskich produktach potrafią być tańsze.
@Sloiko-student_1: Popsuję Ci trochę zabawę, mieszkałem 6 lat na ul. Rozłogi tuż nieopodal tej pizzeri :D A więc pizza jest smaczna, nie jakiś absolutny TOP ale naprawdę jest spoko, obskurny lokal nie ma tu znaczenia, obsługa w środku również bardzo miła. Wielki plus za to, że jak dobrze pamiętam to była czynna do 3 w nocy więc nie raz ratowała nas na imprezie :D Żadna "pizza nocą" nie miała jakościowo podjazdu
#wybory Karina Bosak poza sejmem o 1 głos na rzecz Joanny wWichy z lewicy; konfederacja 51 508 głosów, lewica 51 509, partie walczyły o ostatni mandat z okręgu podwarszawskiego XDDD Na stronie PKW pokazuje że zliczyli już 100% głosów #polityka
największy przegrany wyborów, chociaż nawet nie kandydował XD cuckoldzik pisowski już na zawsze kojarzony z marną propagandą, znienawidzony przez wszystkich, już niepotrzebny pisowi więc następne 4 lata bezrobotny #wybory #polityka
@lunaria: Czyli pizza z samym ananasem? W dodatku bez szynki? xD Tak jak samą hawajską czyli ananas + szynka jestem w stanie zrozumieć, tak zamiast samej pizzy z ananasem to bym wolał jakiś deser zamówić xD
Wyobraź sobie, że znam i 50 zł za 40cm pizzę w podrzędnej pizzerii w bocznej dzielnicy, to jest już grube przegięcie. Żadnych dobrych jakościowo składników tutaj nie widać. Ale o jakich składnikach my tutaj mówimy w ogóle jak to zwykła margerhitta bez dodatków.
Neapolitańskie na włoskich produktach potrafią być tańsze.
kilka razy zamawiałem po pijaku, żyje