Aktywne Wpisy
mirko_anonim +237
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Uświadomiłem sobie, że moja rodzina chyba chce mnie wrobić w małżeństwo z kobietą w ciąży. Mieszkam na wsi, w typowej małorolnej rodzinie. 3 rodzeństwa. Jestem najstarszy, lvl 28. Od zawsze zachrzan na polu i w gospodarce, zero wakacji, wyjazdów, wolnego. Po maturze niemal siłą wyrwałem się na niewiele warte studia (pedagogika), ciągle dorywczo pracowałem i uczyłem się, bo rodzice mi nie pomagali finansowo. Zrobiłem licencjat i od razu zacząłem
Uświadomiłem sobie, że moja rodzina chyba chce mnie wrobić w małżeństwo z kobietą w ciąży. Mieszkam na wsi, w typowej małorolnej rodzinie. 3 rodzeństwa. Jestem najstarszy, lvl 28. Od zawsze zachrzan na polu i w gospodarce, zero wakacji, wyjazdów, wolnego. Po maturze niemal siłą wyrwałem się na niewiele warte studia (pedagogika), ciągle dorywczo pracowałem i uczyłem się, bo rodzice mi nie pomagali finansowo. Zrobiłem licencjat i od razu zacząłem
volodia +284
Plus mam monitor AOC E2270SWHN
#pcmasterrace #kiciochpyta
@Sousiken: wszystko. tu nie ma kolejności bo wymiana jednej części niewiele da bez wymiany innych.
@Sousiken: Cena panie cena, bo CI mogę jebnąć dwie karty w SLI po 30-40k :D
@Sousiken: no to spoko zasiłki wymieniać nie musisz
@Sousiken: Radeon RX 6600 8GB da ci niezłego kopa (~1200zł), a starą kartę jeszcze spoko sprzedasz.
Ryzen 5600 to też dobry wybór za około 6 stówek. Płyta powinna obsłużyć po aktualizacji biosu, ale sprawdź. Stary też jest coś wart :-)
RAMy są mega wolne. Spróbuj sprzedać za 150 zł, a za niewiele ponad 250 można czasem kupić znacznie szybsze - rzędu 3200MHz