Aktywne Wpisy

vieniasn +244
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

dominges08 +37
Jak @Pan_Szeryf pokazał metamorfoze swojego podopiecznego (siebie) to ja też pokażę mojego (mnie)
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
źródło: miniintruder
Pobierz

Jeśli chodzi o charyzmę postaci, poziom relacji z nimi i reżyserię historii to dla mnie to jest topka razem z Wiedźminem 3, Mass Effect, BG3, The Lasf of us 1&2. Plague Tale powiedziałbym, że jest odrobinę niżej, ale tylko odrobinę.
@Wink: Szkoda że gameplay w 1 części (w drugą nie grałem) był tak tragiczny i nudny, że po 2 godzinach miałem dość i nigdy nie ukończyłem. Podobnie miał Bioshock: Infinite, gameplay średni, ale wszystko dookoła rewelacja.
@Wink Słuchałeś do tej gry OST z tekstem? Ciary i mokre oczy za każdym razem (uwaga spojlery, nie słuchać i nie oglądać jak ktoś nie grał) https://www.youtube.com/watch?v=AeXdtz05Gqc
Z takich gier poza Plague Tale to w sumie, choć dość daleko- Death Stranding, pierwszy Horizon.
Do mnie trafiła też Yakuza 0. Ogólnie cała seria ma mocne momenty, w zależności od części lepsze lub gorsze
źródło: apps.29145.14427542363794747.182f58ca-3a24-4a65-93bd-cdd320a35776
Pobierz@Krs90: gameplay w 1 części jest wielokrotnie bardziej dynamiczny i angażujący niż w 2.
valiant hearts tez bylo bardzo dobre
@LisyBorsukiKunyJenotyWilkiRysie: W Hellblade 1? To jak tragicznie musi wyglądać w 2? Przecież w jedynce to było dopasowanie wzorków + walka w stylu unik/cios i znowu dopasowywanie wzorków.