Aktywne Wpisy
#mecz Norwegia ma zajebiste to wiosłowanie:) ciekawe co Polacy mogliby wymyślić takiego?

melquiades +16
Czyli Brazylia na mistrzostwo świata będzie czekać najdłużej odkąd zdobyli pierwszy tytuł w 1950, bo co najmniej 28 lat, a po 1970 czekali 24.
W sumie od dzieciaka odkąd interesuję się piłką takie stare pryki jak Borek pieprzą o tych wielkich generacjach Brazylii i robią z nich naród mundialowych wybrańców którzy idą po kolejne "gwiazdki", a ja jeszcze nigdy jak żyję nie widziałem na własne oczy ich sukcesu na tym turnieju i
W sumie od dzieciaka odkąd interesuję się piłką takie stare pryki jak Borek pieprzą o tych wielkich generacjach Brazylii i robią z nich naród mundialowych wybrańców którzy idą po kolejne "gwiazdki", a ja jeszcze nigdy jak żyję nie widziałem na własne oczy ich sukcesu na tym turnieju i

źródło: comment_1668857015l7m8IKdjnFqLrlT1oREfBp.jpg
PobierzJa jeździłem do technikum 60km, wstawałem o 5 rano, żeby zdążyć na 8 na lekcje ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ja to miałem jednak relatywnie całkiem zacne połączenie w czasach edukacji ponadgimnazjalnej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wioska 7km od miasta powiatowego, autobus 7:12, do przystanku jakieś 200m. Oczywiście w dni bazarków, autobus cały z------y ludźmi, bo jeździł przez 20 innych wiosek i zbierał te stare baby, co musiały z samego rana jechać kupić nowy berecik. Często nie dało się wcisnąć już do tego autobusu, i
Zaraz po tym, jak dorzucili wungla do pieca bo gaz "mioł być już od 2004 ale hamy nie robiom"