Aktywne Wpisy
szzzzzz +407
Mięso z kurczaka surowe: bleh
Mięso z kurczaka ugotowane z rosołu: bleh
Jakiekolwiek mięso: bleh
Tuńczyk czy inna ryba: bleh
Jajko specjalnie ugotowane i rozdrobnione: bleh
Jakieś #!$%@? zaschnięte resztki jajecznicy i okruszki chleba z rana: ABSOLUTNY PRZYSMAK, POKARM BOGÓW, CO ZA AMBROZJA, CAŁY TALERZ WYLIŻĘ, NAJLEPSZY POSIŁEK MOJEGO ŻYCIA
#koty #alboialba #zwierzaczki #bekazkota #beka
Mięso z kurczaka ugotowane z rosołu: bleh
Jakiekolwiek mięso: bleh
Tuńczyk czy inna ryba: bleh
Jajko specjalnie ugotowane i rozdrobnione: bleh
Jakieś #!$%@? zaschnięte resztki jajecznicy i okruszki chleba z rana: ABSOLUTNY PRZYSMAK, POKARM BOGÓW, CO ZA AMBROZJA, CAŁY TALERZ WYLIŻĘ, NAJLEPSZY POSIŁEK MOJEGO ŻYCIA
#koty #alboialba #zwierzaczki #bekazkota #beka
Duniksond +224
Juleczki, przypominam Wam niewygodną prawdę - dzisiejsza "moda" na szerokie ubrania wynika tylko i wyłącznie z tego że nie chce Wam się dbać o siebie, jesteście spasione i same sobie wmawiacie "body positive".
#modadamska #plodnajulka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #ubrania #feminizm #julka #licbaza #studbaza
#modadamska #plodnajulka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #ubrania #feminizm #julka #licbaza #studbaza
#ukraina #wojna #afera #bekazwykopkow
@gejuszmapkt: Konto od 7 miesięcy usprawiedliwiające ukraińskie zbrodnie wojenne. Szkoda że jeszcze o Wołyniu nie wspomniałeś.
A ty niby skąd wiesz, że
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Ewentualnie taki był pomysł oddziału, że ten jeden skosi 2-3 ukrów, a resztę leżący wykończą z ukrytej pod ciałem broni.
Poddać się musi cały oddział i chociaż jeden kacap niech drgnie i ukry mają pełne prawo wybić ich do co nogi.
@Archaniol_Gabriel: zwierzętami jesteście wy ruskie śmiecie