Aktywne Wpisy

Dorodny_Wieprz +730
Wykopki, dzisiaj w wulkanizacji Auto-Kółko w Warszawie spotkałem się chyba ze szczytem Chamstwa, buty i i naciągania na kasę wobec klientów. Az to tutaj opisze swoja historie, niech Internet pamięta i uwazajcie w wulkanizacjach.
Firma Auto-Kółko, wulkanizacja opony warszawa wolska (AUTO-KÓŁKO S.C, NIP 5272173119) posiada AGRESYWNYCH pracowników i próbuje naciągac na kasę. Poniżej cala historia jak komuś chce się czytać opinie o Auto-Kółko i jest z Warszawy i zastanawia sie nad wymiana opon
Firma Auto-Kółko, wulkanizacja opony warszawa wolska (AUTO-KÓŁKO S.C, NIP 5272173119) posiada AGRESYWNYCH pracowników i próbuje naciągac na kasę. Poniżej cala historia jak komuś chce się czytać opinie o Auto-Kółko i jest z Warszawy i zastanawia sie nad wymiana opon

źródło: 1
Pobierz
krzaczor93 +121
"By gospodarkę uzdrowić, wybieraj produkt krajowy" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest straszne, że wystarczy aby jakiś Mark z US&A wyjął wtyczkę, a większość ludzi zostaje w zasadzie pozbawiona zdolności komunikacji przez Internet (co przy okazji obnaża też ich uzależnienie od tego medium).
#facebook #internet #socialmedia
Jest straszne, że wystarczy aby jakiś Mark z US&A wyjął wtyczkę, a większość ludzi zostaje w zasadzie pozbawiona zdolności komunikacji przez Internet (co przy okazji obnaża też ich uzależnienie od tego medium).
#facebook #internet #socialmedia

źródło: pobrane
Pobierz
Druga sprawa:
@EissIckedouw - twierdziłeś, że oleję sprawę i założyliśmy się o dwa flakony Bowling Green. Przegrałeś :) twój komentarz z zakładem. Nadal się nie odezwałeś. Nie chcę od Ciebie tych flakonów, wystarczy przelew na wybraną przeze mnie fundację :)
Historia:
Rozpoczęcie afery
Informacja o przygotowaniu pisma do prokuratury
Informacja o wezwaniu na przesłuchanie
#perfymy #oszukujo #narkotykizawszespoko (ty już @Nowakovsky wiesz dlaczego) #holandia
źródło: comment_1668755468gDbj5VxJMPUJbuolnxqjko.jpg
PobierzTutaj inny mirek też go ciśnie: https://www.wykop.pl/wpis/68277423/afera-oszustwo-wykop-oszukujo-wernheisen-probuje-s/
A tutaj widziałem że jeszcze jedną osobę oszukał: https://www.wykop.pl/wpis/68203179/uwaga-oszust-zostalem-oszukany-przez-wernheisen-po/
Jeśli sprawa zakończy się pozytywnie to wątpię żeby przyklepali więcej niż grzywnę. Chyba że to szło w recydywę, to może coś więcej?