Aktywne Wpisy

Pamiętam jak w podstawówce omawialiśmy książkę "Chłopcy z Placu Broni" i nauczycielka chwaliła postawę Erno Nemeczeka.
Stawiała nam go jako wzór do naśladowania, no tylko ja na to inaczej patrzyłem.
Zadawałem sobie pytanie "Gdzie byli dorośli?", moim zdaniem to że Erno zmarł nie było czymś godnym pochwały.
Według mnie dzieci nie powinny ginąć za jakieś swoje ideały, w tym wypadku jakiś głupi plac którego traktowali jak małą ojczyznę, cała książka gloryfikowała w
Stawiała nam go jako wzór do naśladowania, no tylko ja na to inaczej patrzyłem.
Zadawałem sobie pytanie "Gdzie byli dorośli?", moim zdaniem to że Erno zmarł nie było czymś godnym pochwały.
Według mnie dzieci nie powinny ginąć za jakieś swoje ideały, w tym wypadku jakiś głupi plac którego traktowali jak małą ojczyznę, cała książka gloryfikowała w

Graner +9

Valhelsia 5 plus kilka modów dodatkowych
Zrobiłem podstawowy magazyn. Doinstalowałem jeden z moich ulubionych modów - Simple Storage. Prosty mod do zarządzania magazynem. W przeciwieństwie do AE przechowuje rzeczy w skrzynakch/beczkach/inventory, ale nie wymaga żadnej energii więc niski próg wejścia. Można tez łączyć go do masz, typu import/.export itemów itp. Super modzik. Niestety w Valhelsi 5 na 1.9.2 nie ma moda na szuflady (i takiego jeszcze na ta wersje nie znalazłem) wiec wszystko układam w skrzyniach.
źródło: comment_1668722778wDeSdmM6eicxkehHuNnspv.jpg
Pobierzźródło: comment_1668722834FFYeDVyiyluVwMqCA9cdXX.jpg
Pobierz