Aktywne Wpisy
pearl_jamik +63
KOBIETY !!!! wy sobie nawet nie wyobrażacie, jak Wy łatwo macie w życiu:
gdybym był kobietą to bym po prostu pokazywał c------i, nóżki, dupkę na youtubie, instagramach i innych takich i na tym zarabiał
- skąpe ubranka
- pokazywanie się w sexi strojach
- dekolty
gdybym był kobietą to bym po prostu pokazywał c------i, nóżki, dupkę na youtubie, instagramach i innych takich i na tym zarabiał
- skąpe ubranka
- pokazywanie się w sexi strojach
- dekolty
6:42 Jak duże gość musi mieć umiejętności? Czy przy takiej prędkości przejazd np po plamie oleju albo piasku albo wodzie to jest 100% wypadek na moto?
#kiciochpyta #motocykle
#kiciochpyta #motocykle
#callofduty #dmz #warzone
Komentarz usunięty przez moderatora
Też mi się wydaje że widziałem tylko same boty ale w zasadzie nie da się tego rozroznic, może gdzies przebiegali gracze tylko myślałem że to boty
Wgl chyba granie z randomami jest prawie niemożliwe bo szansa że wykonasz misje jest dosyć mała o ile ktoś jej też nie ma
Zrobiłem te trzy pierwsze i teraz mam niby zrobić stronghold ale solo
W to chciałem zagrać bo wyglądało to na lite-wersje jakiegoś tarkova czy hunt showdown ale na razie niewiele ogarniam co się tu dzieje
No myślałem że można nosić więcej broni żeby przy exfilu mieć więcej na następne rozgrywki ale do plecaka nie da się giwery schować więc wychodzi
No a z tą bronią to w zasadzie o to mi chodzi, inaczej już widzę że za dwie przegrane z deadem nie będę miał broni i trzeba będzie iść goło. A z tego co widzę znaleźć b--ń nie jest łatwo. W sensie
@BorysKafarov: czy ja wiem. Właśnie podjąłem dwie kolejne próby "na goło" i to było akurat najłatwiejsze XD
@BorysKafarov: zależy od strongholda bo są różne, zrobiłem to zadanie solo bo się trafił stronhold z 3 przeciwnikami + wsparcie z helikoptera to 4 wrogów