Wpis z mikrobloga

Fajne to DMZ, takie nie za tarkove, swoją drogą rozegrałem już około 10 meczy i przez ten czas spotkałem może JEDEN team przeciwnika xD Zamiast bardziej casualowego EFT dostaliśmy warzone z botami xD
#callofduty #dmz #warzone
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Morty1337: ja zagrałem chyba 3-4, potem przestało mi wyszukiwać

Też mi się wydaje że widziałem tylko same boty ale w zasadzie nie da się tego rozroznic, może gdzies przebiegali gracze tylko myślałem że to boty

Wgl chyba granie z randomami jest prawie niemożliwe bo szansa że wykonasz misje jest dosyć mała o ile ktoś jej też nie ma

Zrobiłem te trzy pierwsze i teraz mam niby zrobić stronghold ale solo
  • Odpowiedz
@Morty1337: ja zagrałem raz. Postanowiłem odpalić solo, bez dobierania randomów. Rozbiłem jeden team graczy, przed drugim uciekłem XD, postrzelałem sobie do botów, zrobiłem misję, pobiegłem do punktu ekstrakcji i.. Gra w------a się na pysk jakieś 300 m od niego (°° P------ę to, jak zalicza zwiechę w zwykłym multi MW2 to jeszcze pół biedy, bo odpalę sobie zaraz nowy meczyk i
  • Odpowiedz
@BorysKafarov: Jak nie masz z kim grać to ja chętnie pogram wieczorami i weekendami. Niestety moi znajomi grają głównie w inne strzelanki i nie mam składu. Uprzedzam że nie znam się na Battle Royale, jestem głównie graczem multi i CSa, ale pewnie szybko ogarnę. Nick w grze betaTrx
  • Odpowiedz
@jandiabeldrugi: w zasadzie to chyba każda b--ń zabija tak samo więc to lockowanie żeby nie stracić to w sumie chyba tylko jak masz customizowna z różnymi pierdołami. Tak mi się wydaje. A swoją drogą podobno kasa co ja mamy przy exfilu skraca ten timer
  • Odpowiedz
@betaTrx: no ja tam w jedynego br jakiego grałem to firestorm xd no i plus te dwa nieszczęsne mecze w normalnym warzone

W to chciałem zagrać bo wyglądało to na lite-wersje jakiegoś tarkova czy hunt showdown ale na razie niewiele ogarniam co się tu dzieje

No myślałem że można nosić więcej broni żeby przy exfilu mieć więcej na następne rozgrywki ale do plecaka nie da się giwery schować więc wychodzi
  • Odpowiedz
@BorysKafarov: tzn. generalnie tryb wydaje się być ok, chociaż te boty stojące w miejscu i czekające na headshoty to trochę żart. Brak możliwości wynoszenia większej liczby broni z jednej strony dziwi, z drugiej tyle się tego tam wala, że po kilku ekstrakcjach bylibyśmy obłowieni na kilkadziesiąt kolejnych godzin gry ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety randomowe crashe kompletnie dyskwalifikują ten tryb rozgrywki.
  • Odpowiedz
@Morty1337: w pierwszych grach też same boty, potem już trafiałem na graczy. Ostatnio s-------n zabił mnie ja już byłem w heli z 35k$ . Z randomami nie da się grać
  • Odpowiedz
@jandiabeldrugi: crashow nie uświadczyłem ale z botami faktycznie loteria. Raz stoi w miejscu i czeka na heada a raz są tak cholernie agresywne że ciężko wgl zmienić pozycję

No a z tą bronią to w zasadzie o to mi chodzi, inaczej już widzę że za dwie przegrane z deadem nie będę miał broni i trzeba będzie iść goło. A z tego co widzę znaleźć b--ń nie jest łatwo. W sensie
  • Odpowiedz
@Nano22: ja w pierwszym meczu nie wiedziałem ocb, pobiegałem razem z tymi typami ale oni padli od botów po jakimś czasie. Zostałem sam i w sumie zacząłem zbierać szajz, otworzyłem jakiś sejf gdzie była złota czaszka czy coś za 12k, i ogólnie randomowo się szwedalem aż się prawie czas skończył (nie wiedziałem że się czeka na helikopter, jak go wezwałem to zanim przyleciał to już się jakby czas skończył i
  • Odpowiedz
@BorysKafarov @nano22 @jandiabeldrugi No ja generalnie strasznie się napaliłem na ten tryb bo nie oszukujmy się, tarkov to ciężka gra i trzeba być mega ogarniętym by się w niej dobrze bawić. Myślałem, ze większość rzeczy skopiują a gunplay zostanie codowy, chociaż też myślałem, że lepiej to zostanie zrobione. Chciałem by wywalono "sprint" i zostawiono tylko zwykłe bieganie na shifcie, obrażenia jak na hardcorze. Dzięki temu gra wymagała by większego
  • Odpowiedz
@BorysKafarov: @Morty1337: No też za bardzo nie wiem o co chodzi. Ogólnie jak uciekniesz to możesz w następnym meczu wejść w EQ jakim byłeś. Ale w tarkovie za kasę możesz coś kupić tutaj tak naprawdę gra się dla samej gry ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
zrobić stronghold ale solo tego raczej nie da rady (w jednym z meczow znalazłem kartę i otworzyłem, ilość opancerzonych wrogów w środku jest po prostu zalewająca)

@BorysKafarov: zależy od strongholda bo są różne, zrobiłem to zadanie solo bo się trafił stronhold z 3 przeciwnikami + wsparcie z helikoptera to 4 wrogów
  • Odpowiedz
@Morty1337: no w zasadzie jest to prostszy tarkov (nie grałem ale oglądałem czasem i generalnie wiem ocb) ale faktycznie brakuje tu nieco więcej głębi, jakiegoś sensu w lootowaniu itd. Gra się fajnie (chociaż wydajność trochę pozostawia do życzenia ale mi działa w miarę przyzwoicie i płynnie tylko tekstury mimo że na high to czasem się wieki ładują do wyższych rozdziałek), może będą to jakoś rozwijać, kto wie
  • Odpowiedz
@Nano22: no tutaj można kupować tylko na mapie w tych skrzynkach ale faktycznie zamiast konwertowania kasy na exp po zakończeniu mogliby dodać jakąś "meta" grę gdzie na coś tą kasę można wydawać
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@BorysKafarov: co do zbierania broni, to w większych plecakach są na nie dodatkowe sloty. Miałem średni plecak i było jedno dodatkowe miejsce. Już wracałem z trzema pukawkami, nakupiłem też masek p-gaz, żeby potem na chemika uderzyć i oczywiście zabito mnie przy punkcie ekstrakcji ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dobrze mi się wydaje, że liczba tych miejsc do ewakuacji jest zależna od tego jak długo szwędamy się po
  • Odpowiedz