Aktywne Wpisy
szymski1 +68
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +81
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
Biorąc pod uwagę, że Polska, Litwa, Łotwa, Estonia i Finlandia mają zbudowany (lub zapowiedzieli) własny mur na wschodnich granicach - to tak właśnie wygląda żelazna kurtyna XXI wieku.
Dobrze, że tym razem Polska jest po tej właściwej stronie muru.
#ukraina
@waro: obawiam sie ze to tylko chwilowo (╯︵╰,)
@TrujZWykopem: etnicznie są najbliżsi Polakom. Mieli pecha być w kacapstanie przez 74 lata (a nie 48, jak zachodnia Ukraina). Trzymam kciuki za ich oderwanie od Rosji, ale póki co niestety muszą być po tmtej stronie płotu.
@randnoob943: Oczywiście fatalnie. I już wpłynęło w Puszczy Białowieskiej. Ale obawiam się, że nie mamy wyjścia.
@randnoob943: Będą żyły wewnątrz murów. To chyba oczywiste.
nosz #!$%@? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@waro: nazwanie tego murem to lekkie nadużycie... to tylko siatka do łapania ciapatych podrzucanych z Afryki przez Białoruś i niedługo Kaliningrad... ¯\_(ツ)_/¯
Nawet jesli tamci robili by tratwy to by ich spowolnilo