Aktywne Wpisy

MrSknerus +11
Może mi ktoś wytłumaczyć jak normiki to robią, że znajdują relacje, związki? Nieustająca cyrkulacja społeczna, gdy ja nigdy nie złapałem kobiety za rękę a za chwile zacznie mi bić 26 rok życia. Potomstwo mojego rodzeństwa, które woziłem w wózku, już ma pierwsze szkolne związki, za chwile przerodzi się to pewnie w relacje seksualne a ja wciąż kręcę się w kółko. Słucham pana żyda, jem leki, chodze na terapie, pracowałem, skupiłem się na

Szumimiwelbie +12
#!$%@? dla mnie poznawanie ludzi to jest jakaś kompletna abstrakcja, jak to się robi? Podbijasz do kogoś "hej zostaniesz moim kolegą?" czy #!$%@? co
Nie potrafię nawet sobie tego wyobrazić
#przegryw
Nie potrafię nawet sobie tego wyobrazić
#przegryw
#przegryw #patologiazewsi
Tym po lewej nie chce się nawet posprzątać swojej izby więc nie ma co się litować, bo prawdopodobnie nie robią też nic żeby poprawić swój stan
@DestroDevil: to tak jakby wymagać od szympansów aby też nagle stworzyli cywilizacje, niby fizycznie są do nas podobni ale mózg nie ten sam. Tak samo z tymi ze zdjęcia, nie przestawisz ich myślenia aby zaczęli coś ze sobą robić bo ich mózgi są już zabetonowane
Komentarz usunięty przez autora
@mali8_: bo #!$%@? mają do tego prawo, jak każdy inny XD
@MG42: nie powiedział nikt nigdy
@kocham_wykopka: O, którego kołcza namiętnie słuchasz? Przyznaj się, Grzesiak czy inny Krzysztof Król? xDDD
@mali8_: bo chcieli i mogli, a tobie #!$%@? do tego. Jak zwykle w takiej dyskusji o predyspozycjach niezależnych od człowieka musi pojawić się jakieś antynatalistyczne dziecko, które nie ma pojęcia czego dotyczy problem xD Dziecko w biednej rodzinie może się normalnie wychowywać, bo wbrew pozorom do życia nie potrzeba wiele. Problemem jest #!$%@? o równych szansach, o wstawaniu wcześniej i pracowaniu więcej przez
@mali8_: Po to samo co ci po prawej
Nie ma perfekcyjnych rodzin i nie ma perfekcyjnych środowisk, każdy w mniejszym lub większym stopniu jest skrzywiony i każdy musi sobie z
@mali8_: bo nie mają jachtu i się nudzą
polecam tez poczytać homo deus, bliskie spotkania z uzależnionymi lub drzwi percepcji huxleya - fajnie poruszają ten temat, jak nam się wydaje, że mamy wpływ na cokolwiek.
Są ludzie którzy wychodzili na ludzi a wręcz dorabiali się kupę kasy i stawali się oskariatem po lewej, wychowując się w chacie jak po
@FrankUnderwood: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MG42: ktoś tak kiedyś na poważnie stwierdził czy bijesz w chochoła