Wpis z mikrobloga

@josedra52: Cała ta historia jest ciekawa. W skrócie młody berliński DJ Southstar stworzył przeróbkę utworu „Jerk”, którego autorem jest Oliver Tree. Uzyskał zgodę na wydanie jej pod tytułem „Miss You”. Gdy utwór zyskiwał popularność Robin Schulz (też Niemiec XD) krótko mówiąc #!$%@?ł numer i dogadał się z Tree by wydać to razem. Trwają teraz prawne przepychanki w tym temacie.
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: haremy to naturalna kolej rzeczy i na pewno wrócą do łask w najbliższych latach już oficjalnie. Po to się programuje ludzi w wyborczej i p0lkolitanie. I myśle ze to obedrze mężczyzn z marzeń w końcu. Pytanie tylko co z faktem ekonomicznym czy faceci zgodzą się jawnie być niewolnikami po to by chady miały swoje haremy?
  • Odpowiedz
Trwają teraz prawne przepychanki w tym temacie.

@buchowo: @Krupier: Poczytałem o sprawie ale przecież to nawet nie jest przeróbka tylko może trochę "czystrza" wersja tego samego co zrobił Southstar. Ale żenada ze strony Schulza, że jeszcze tłumaczy się jaki to on uczciwy zawsze. I nadal się zastanawiam jak to możliwe, że to mogło zostać wydane w takiej formie.(°°

Dobrze wiedzieć
  • Odpowiedz
@josedra52: jak widać nawet w temacie praw autorskich rację ma ten kto ma więcej kasy. Wokale u Southstara zostały nagrane ponownie i ich autorem nie jest Oliver, ale powstały na podstawie utworu jego wykonania. Nie mogli przepuścić by taka kasa przeszła im koło nosa.
  • Odpowiedz
to zgadnij kto ma kilka żon, a komu zostają kozy.

@portas91: A co mnie to obchodzi? Ja nie szukam partnerki, więc mnie to wali czy Chady zabiorą cały towar czy nie.
Niech se biorą.
Płakać będą tylko ci, którzy i tak już płaczą.
  • Odpowiedz