Aktywne Wpisy

ladylurkini +85
co powstrzymuje was przed ubieraniem się w ten sposób?
źródło: temp_file6204024533954039088
Pobierz
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -

Ocieplamy wizerunek haremów czadów
#redpill #blackpill #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #bluepilll #normictwo #pua #cope #tfwnogf #wychodzimyzprzegrywu #blackpilltiktok #julka #p0lka
@buchowo: @Krupier: Poczytałem o sprawie ale przecież to nawet nie jest przeróbka tylko może trochę "czystrza" wersja tego samego co zrobił Southstar. Ale żenada ze strony Schulza, że jeszcze tłumaczy się jaki to on uczciwy zawsze. I nadal się zastanawiam jak to możliwe, że to mogło zostać wydane w takiej formie.(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Dobrze wiedzieć
nawet w takim wątku można się dowiedzieć czegoś ciekawego
Dziękuję Panowie
@portas91: A co mnie to obchodzi? Ja nie szukam partnerki, więc mnie to wali czy Chady zabiorą cały towar czy nie.
Niech se biorą.
Płakać będą tylko ci, którzy i tak już płaczą.
I ile roślin to musi #!$%@?ć. Trzeba chyba codziennie nowy baobab jej pod dziób podkładać XD
@josedra52: w koncu posmarowali mu, wrzucili utwor jeszcze raz i dograli teledysk.