Aktywne Wpisy

kipman1 +20
#hotelparadise Hejka, gonię bieżący sezon, jestem już przy 10 odcinku i szczerze trudno ogląda się ten sezon bo straszna stypa. Trudno kogoś lubić, z kimś sympatyzować - staram się nie czytać tagu do nadrobienia odcinków aby nie psuć sobie zabawy, ale trochę jestem uczestnikami załamany, totalnym brakiem mocnych osobowości czy charakterów. W tej grupie na moment sezonu w którym jestem to jedynymi normalnymi ludźmi wydają się Andrzej bo nie gada

Sodastream czy Dafi? Co lepsze i będzie miało tańsze butle z gazem na wymianę? Ewentualnie gdzie we Wrocławiu to tanio wymieniają? Te urządzenia się jakoś przerabia, żeby regenerowane butle z gazem obsługiwały?
#sodastream #dafi #wroclaw #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #systemkaucyjny
#sodastream #dafi #wroclaw #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #systemkaucyjny
źródło: 62017696_2229177683796660_248039854607171584_n
Pobierz

PYTANIE: czy jego hosting jest bezpieczny? Trochę obawiam się zaaresztowania go lub kolejnego zamknięcia jego interesów gdy go dopadną (sorry, nie śledzę na bieżąco wydarzeń - w pamięci mi zostało, że: walczy prawnie, ma kupę kasy, uciekł do Nowej Zelandii i dalej nie wiem, mogę się domyślać tylko). #hosting