Aktywne Wpisy

bedejutro +99
Jeździłem na jedną myjnię we wsi regularnie, wiec znam czasy i wiem ile dane auto mogę umyć. Przedwczoraj wpadł Janusz i na święta u----ł około 25% czasu chwast ebany, żeby dutki się zgadzały :D
#polska #januszebiznesu #motoryzacja
#polska #januszebiznesu #motoryzacja
źródło: obraz
Pobierz
Babcia wczoraj jak sie pochwalilam praca nowa powiedziala do matki: Widzisz jaka masz zdolna corke. Matka na to wiem przeciez. Tymczasem matka w dziecinstwie nazywajaca mnie leniwa k00rwa, glupim cielakiem, krowa, uposledzona, egoistka, robolem, i ze mam isc do zawodowki xd #adhd
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: comment_1668513295ZlTUfHiljsT1VQex59xB1g.jpg
Pobierzhttps://www.youtube.com/watch?v=fpcDXdkJ7vU
źródło: comment_1668513837WhRDtYedZB7Kf0gy0GOKn5.jpg
PobierzZajebiscie, dzięki za link ;)
@telesiak: między słuchawkami a głośnikami nie ma żadnej różnicy oprócz jakości dźwięku
mechanizm symulowania dźwięku 3D jest dokłądnie ten sam
@Tymian: rzeczowa odpowiedź na ciekawy temat dodatkowo poparta linkiem do ciekawego fipmiku ze szczegółami? Czy ty czasem nie pomyliłeś portali? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@CrystalDizzy: jak ktoś się zatrzymał w rozwoju jakieś 15 lat temu to może tak twierdzić.
A co powiesz na to: moja windowsowa maszyna ma tyle wiatraków ze chodząc na wolnych obrotach nic nie słuchać i co i co? Masz mi coś może do powiedzenia? Awww
A jak ma być całkiem cicho to zgaduje ze twój telefon wydaje więcej dźwięków niż mój jabłkowy laptop (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Anscylla: Why not both.jpg