Aktywne Wpisy
SaintWykopek +621
W tej nitce wrzucamy zdjęcie z gry którą zna jak najwięcej osób i jej tytuł. Jeżeli widzisz grę którą znasz-plusujesz. Wygrywa ten, kto będzie miał najwięcej plusów w swoim komentarzu.
Ja zaczynam, gra to Gothic
#glupiewykopowezabawy #gry #gothic
Ja zaczynam, gra to Gothic
#glupiewykopowezabawy #gry #gothic
Mete +88
zapchał się wam kiedykolwiek przewód słuchowy po użyciu patyczków do uszu?
bo te reklamy powoli zaczynają mnie #!$%@?ć... całe życie używam tych patyczków i jakoś się #!$%@? nic złego nie dzieje
#kiciochpyta
bo te reklamy powoli zaczynają mnie #!$%@?ć... całe życie używam tych patyczków i jakoś się #!$%@? nic złego nie dzieje
#kiciochpyta
Wróciłem z urlopu, wbijam do obserwowanego ogłoszenia w sklepie, a tutaj pyk - supermegapromocja, ale cena urządzenia jakoś 350 zł droższa niż tydzień temu ( ͡° ͜ʖ ͡°). Wbijam do mediamarkt - tutaj również +350 zł w super okazji ( ͡° ͜ʖ ͡°). Trochę pogooglałem, znalazłem normalny sklep z normalną ceną i zamówiłem. Pani z BOK ME próbowała wygenerować sprzedaż i napisała mi, czy mają złożyć zamówienie w moim imieniu i na jaki adres wysłać. Napisałem, że dzięki ich super promocji +350 zł przeszła mi chęć by u nich kupić. Pani odpisała mi, że sklep może mi zaoferować 120 zł rabatu od nowej ceny (promocyjnej) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Hallooo #uokik
@jotem1st: sezon wpisów na "ale podrożyli żeby obniżyć" uważam za otwarty
@jotem1st: a w jakiej sprawie?
wszystkich sprzętów
Na chwile przed blak frajdej
Przypadek