Wpis z mikrobloga

#hotelparadise

Myślę, że jutro scenariusz może być taki, że nagrodą A&D będzie możliwość zamiany odpadającej pary i uratowanie tym samym Hanki i Dawida.

Głosowanie pokazane w zajawce odbywa się wieczorem i może być eliminacją kolejnych uczestników, w końcu w 59 odcinku już chyba powinny zostać tylko 3 pary i jest uberpandora.
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ChicaNaWykopkach: i w takiej sytuacji zobaczymy, czy grają w grę, co tak bardzo odrzuca Dejv ;)
Jeśli grają - wyrzucą MM, jeśli nie - pozbędą się pewnie Marka i Gabi. Bo przecież zostanie przyjaciółka Hanka i friend Grzesiek.
Chyba, że nie wyrzucą MM tłumacząc, że Monika zostawiła Lysyna na RR. I będą na czysto. Rozliczeni. I w takiej sytuacji okaże się, że Monika zrobila przewidująco i dobrze, choć ludzie byli
  • Odpowiedz
  • 1
@ChicaNaWykopkach
@MajaF1

nie ma takiej opcji. Gdyby głosowanie było oddzielne i odbywało się wieczorem po odpadnięciu jednej pary wcześniej, to :
a) przegrana nie miałaby żadnego sensu, bo i tak o odpadającym decydowaliby wygrani
b) głosowałyby dwie pary tylko, bo zostają 4, a dwie są zagrożone. Głosowanie dwóch par nie wchodzi w grę.
  • Odpowiedz
@MoccaC tylko wiesz, ciekawe czy jakby przegrali np Marek i Gabi to nie byłoby tak, że polecieliby z miejsca, a wygrani, np w przypadku glosowania pozostałych uczestników, mieliby zagwarantowane bezpieczeństwo lub sami musieliby parę do odpadniecia/ew dwie i wtedy głosowanie. Myślę, że produkcja te swoje kary i nagrody wymysla na bieżąco, tak żeby się wszystko zgadzało z ich wizją.

Tak czy siak powinny w tym odcinku odpaść dwie pary. Wydaje mi
  • Odpowiedz