Aktywne Wpisy
ChwilowaPomaranczka +203
Dorszowy +49
Pamiętam jak zostały wprowadzone niedziele niehandlowe. Pamiętam jak wtedy plułem jadem, bo jak to tak nie móc pójść do Lidla w niedzielę. Pamiętam jak się wkurzałem zawsze widząc sobotnie kolejki.
A potem się ożeniłem, a moja żona zaczęła krótko przed ślubem pracę w Jysku. Prawie każda sobota pracująca. Czasami za to ma wolny dzień w tygodniu, ale co z tego skoro wtedy ja jestem w pracy. Niedziela to nasz jedyny pewny wspólny
A potem się ożeniłem, a moja żona zaczęła krótko przed ślubem pracę w Jysku. Prawie każda sobota pracująca. Czasami za to ma wolny dzień w tygodniu, ale co z tego skoro wtedy ja jestem w pracy. Niedziela to nasz jedyny pewny wspólny
#highleague #famemma
@Janczixd: na Uniwersytecie Gdańskim kończył
@marv0oo: chociażby utożsamianie inteligencji z umiejętnością skończenia studiów? różnych ludzi po studiach widziałem i wciąż byli głąbami, ocenianie kogoś na podstawie kierunku, który skończył to idiotyzm - poza tym, czy on skończył to prawo dziennie na UG czy zaoczne za hajs?
@edenmar: ale po jakich? Jaki kierunek? Bo jednak prawo, gdzie próg wejścia jest bardzo duży i utrzymanie się nie jest proste, a filologia polska, która pewnie jest kierunkiem na który idą ludzie, którzy chcą sobie przedłużyć dzieciństwo to ogromna różnica.
Dziennie na Uniwersytecie Gdańskim.
Komentarz usunięty przez autora
Możesz płakać ile chcesz, ale prawda jest taka, że minimum inteligencji potrzebnej, żeby w Polsce dostać się na prawo, jest znacznie wyższe niż minimum potrzebne na jakąś filologię na kiju
@kfiatek_na_parapecie: to idź i się dostań typie xD studia z jednymi z najwyższych progów w tym kraju, a gościu piszesz takie rzeczy XD chyba ktoś inny w tej dyskusji jest upośledzony xD
i do czego ty mi linki wysłałeś? xD absolwenci szkół wyższych i bezrobocie. Typie, prawo to szkoła wyższa, filologia to szkoła wyższa. Ale Ci gwarantuje, że gość po prawie ma 10 razy większe