Wpis z mikrobloga

Wolski wczoraj:
Chersoń:siły zostawione do działań opóźniających zostały zniszczone, od wczoraj na przedmościu trwała gorączkowa ewakuacja czego się dało. Sam Chersoń jest praktycznie opuszczony, do północy zostało sumarycznie kilka (2?)brygad RUS koło przepraw. Na moje oko zostaną zniszczone lub wycofały się tracąc sporą część sprzętu ciężkiego.
I Wolski dzisiaj:
Całość strat rosyjskich przy odwrocie z Chersońskiego to kiepscy kierowcy i kilku słabych pływaków.
Ale żeście się podniecali tej pamiętnej nocy, przynajmniej tych wspomnień wam nikt nie odbierze. Teraz tylko czekać na zapowiadane Tsunami( ͡° ͜ʖ ͡°)
A i byłbym zapomniał, pozdrowienia dla wszystkich pelikanów( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ukraina #rosja #wojna #wolski
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@setmauz: w0lski to taki "analityk" jak z koziej d--y trąbka. Specjalizuje się głównie w tłumaczeniu postów z tt i telegrama. Wiedzę o technikaliach ma, to trzeba mu przyznać i nic poza tym. Jego "przewidywania" mają wręcz żenującą skuteczność. Poza tym jest wyĵatkowym bucem i hipokrytą z ultra przerośniętym ego. Takim "ekspertom" powinno mówić się ZAKOP!
  • Odpowiedz
w0lski to taki "analityk" jak z koziej d--y trąbka

@officer_K: Niby tak, ale nie do końca. Choć jest amatorem i pasjonatem, to ma celne spostrzeżenia. Nawet te dotyczące geopolityki. Sam nieraz go krytykowałem za różne dysleksje. Ale mialem okazję odsłuchać kilka jego wypowiedzi dotyczących szerszego kontekstu tej wojny i w pełni się z nim zgadzam.
  • Odpowiedz
Ale mialem okazję odsłuchać kilka jego wypowiedzi dotyczących szerszego kontekstu tej wojny i w pełni się z nim zgadzam.

@pink_avenger: Teraz kwestia czy to jego czy znowu z Twittera, bo kilka razy go na tym złapałem.
  • Odpowiedz