Aktywne Wpisy
Lewusx +702
2-3 lata temu napisałem w swoim opisie profilu, ze do roku 2024 chce zostać zawodnikiem pro (zawodowcem).
Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do
Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do
capol2 +153
#ukraina
@RazumichinZiK: Na ten przykład sporo wypoków było pewnych, że bitwa o Chersoń będzie kosztowała Ukrainę tysiące zabitych.
A tu - tchórzliwe orki same #!$%@?ły.
@Koniasz: Nikt nie przewidział, że rosjanie wytrzeźwieją na tyle by zrobić odwrót zamiast zdechnąc z głodu w odciętej lokalizacji.
Trochę szkoda, ale grunt żeby front szedł w dobrym kierunku.
@wrobel28: A w którym miejscu pisałem o braku strat?
@Efylsyndefyl: No taki @Noiceno to widział już-zaraz nadchodząca ofensywe z Chersonia na Odessę. I te zwidy miał przedwczoraj.
Jak ta wojna zakończy się na przyszłą jesień/wiosnę 2024 totalną kompromitacją rosji (i może płynnie przejdzie w
@Efylsyndefyl: Już raz się odbili we wrześniu. No ale do tego się trzeba bronić. W sumie to obie strony na tym zyskają. Ukraina odzyskała terytorium a Rosja oddala terytorium którego i tak by nie mogła utrzymać przy akceptowalnych stratach.
@Koniasz: tak się odbili, że przejęli połowę przyczółka towarzyszu
Komentarz usunięty przez moderatora
@bombastick: > mówię o przeświadczeniu pewnych tuz intelektu, że Chersonia to Ukraina nie zdobędzie nigdy bo nie da rady, ruscy nie puszczą miasta za żadne skarby.
@Efylsyndefyl: Tak się wypowiadali też generałowie i inni znawcy tak więc to jest gigantyczne zaskoczenie.
@Koniasz: chyba według ciebie, ja sobie nie przypominam takich moich słów
@JustADog: Skoro tak mówisz to może tak jest.
@JustADog: No może też tak było. Rosyjskie karabiny ich mogły do tego zmotywować.