Aktywne Wpisy

maczkupaczke +226

wykoPAKA +110
Cześć Wykopakowicze! (。◕‿‿◕。)
Właśnie w tej chwili, już po raz 7, wystartowała kolejna edycja wykoPAKI.
Czym jest wykoPAKA?
Kojarzycie zabawy typu Secret Santa w szkole lub w pracy? Właśnie tym jest wykoPAKA, tylko w większej skali. Co roku setki osób przygotowują z ogromnym zaangażowaniem paczki, które wyruszają do odbiorców w najodleglejszych częściach naszego kraju, by sprawić im świąteczną radość. Przez 7
Właśnie w tej chwili, już po raz 7, wystartowała kolejna edycja wykoPAKI.
Czym jest wykoPAKA?
Kojarzycie zabawy typu Secret Santa w szkole lub w pracy? Właśnie tym jest wykoPAKA, tylko w większej skali. Co roku setki osób przygotowują z ogromnym zaangażowaniem paczki, które wyruszają do odbiorców w najodleglejszych częściach naszego kraju, by sprawić im świąteczną radość. Przez 7
źródło: 24910d6fc3f7d9ad
Pobierz

ignorujesz takie oferty, od 2 lat zaczyna sie mid i tutaj juz normalnie 10-25k widelki sa
@cppguy: powiedziałbym raczej że mid zaczyna się od jakichś umiejętności a nie od stażu pracy.
tak sadzisz? to czemu w kazdym ogloszeniu na mida wymagaja dwoch lat
@cppguy: bo staż mogą odsiać na etapie składania cv, a właściwe umiejętności już trzeba weryfikować na spotkaniu.
Sprawdziłem teraz "swoje" ogłoszenie i akurat nie mam wypisanego wymogu jakiegoś stażu pracy, wypisane tylko technologie. To czego nie mogę zweryfikować na podstawie CV, a
@cppguy: co to za jakieś sztywne, ramowe podejście rodem z polskich januszexów. Mid zaczyna się od określonych umiejętności, a nie po przekroczeniu danego czasu.
okej, to idz nawracac firmy i mow im zeby usuwaly wymagania expa z ogloszen rycerzu xd
@cppguy: jak w każdym, dużo jest ogłoszeń gdzie nie ma nic na temat lat doświadczenia
10k to teraz jak ci się przyfarci to po jakimś stażu możesz dostać (ze statusem studenta i na umowie zlecenie)