Aktywne Wpisy
Angmac +280
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +180
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Komp mnie męczy o to, żeby się przerzucić, ale nie jestem pewna, czy iść w 11. Zastanawia mnie, czy nie zmieni mi to działania gier czy innych ustawień.
#kiciochpyta #technologia #laptopy
@paul772: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przy przełączeniu na dwa monitory jest animacja podczas której nie możesz nic zrobić
No i najważniejsze jak klikniesz PPM to zamiast opcji np wypakuj winrarem archiwum, odtwórz w winampie to jest z-----e menu w którym nic nie ma xD Musisz albo klikasz shift plus PPM na pliku albo z menu wybierać za każdym razem " pokaż więcej opcji" czy jakoś tak xD
No i dopiero od niedawna działa
Ja zostawiłem oryginalne i czekam aż Microsoft się sam ogarnie xd